Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: Liceeni pentru încă o zi! Întâlnire emoţionantă după 10 ani, la Colegiul Economic „Dionisie Pop Marţian” din Alba Iulia

Dragoş Suciu

Publicat

în

Intalnire dupa 10 ani la Economic106Elevii promoţiei 2004 ai Colegiului Economic „Dionisie Pop Marţian” din Alba Iulia s-au întâlnit astăzi la ora 11.30 în locul în care au petrecut cei mai frumoşi 4 ani din viaţă. A fost o întâlnire emoţionantă, mai ales dacă ţinem cont de faptul că unii au venit special pentru acest eveniment, din alte oraşe şi chiar de peste hotare.

„Oare tu mi-ai scris în album? Da, bineînţeles că ţi-am scris. Mi-ai scris şi tu mie, numai săptămâna trecută am recitit”, a fost o scurtă discuţie între două doamne sau domnişoare, înainte să intre în amfiteatru. Promoţia 2004 a avut 5 clase, şi aproximativ 120 de elevi, dintre care au fost prezenţi astăzi aproximativ 80, o mare parte dintre ei lucrează, majoritatea sunt căsătoriţi şi unii au „trecut” de primul copil.

Fiecare clasă a făcut o poză de grup cu dirigintele în faţa liceului urmând să intre apoi în amfiteatru însoţiţi de profesori şi directorul Dan Anca, unde au interpretat celebrul cântec de absolvire „Gaudeamus Igitur”. După ce a „sunat” clopoţelul, „elevii” şi-au mai ocupat o dată locurile în bănci, pentru strigarea catalogului şi pentru ca fiecare să-şi prezinte realizările personale şi profesionale.

O asemenea reîntâlnire nu trebuie lăsată nesărbătorită, iar în această seară, la Vila Elisabeta din Alba Iulia va avea loc o petrecere cât pentru 10 ani de liceu.

[nggallery id=1786]


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

INCENDIU la o cabană de lemn din Valea Lungă: Intervin pompierii din Blaj

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un incendiu a izbucnit sâmbătă noaptea în localitatea Valea Lungă, la o cabană de lemn. Au intervenit pompierii din Blaj.

Citește și: Urmările vântului puternic la Alba Iulia: Elementele din acoperișul unei clădiri s-au desprins. Au intervenit pompierii

Garda de intervenție Blaj intervine cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă și o EPA în localitatea Valea Lungă, satul Glogoveț.

Din informațiile preliminare ar fi vorba despre un incendiu izbucnit la o cabana din lemn.

Misiunea este în dinamică, revenim cu detalii.

Foto: arhivă

 


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare