Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: Liceeni pentru încă o zi! Întâlnire emoţionantă după 10 ani, la Colegiul Economic „Dionisie Pop Marţian” din Alba Iulia

Dragoş Suciu

Publicat

în

Intalnire dupa 10 ani la Economic106Elevii promoţiei 2004 ai Colegiului Economic „Dionisie Pop Marţian” din Alba Iulia s-au întâlnit astăzi la ora 11.30 în locul în care au petrecut cei mai frumoşi 4 ani din viaţă. A fost o întâlnire emoţionantă, mai ales dacă ţinem cont de faptul că unii au venit special pentru acest eveniment, din alte oraşe şi chiar de peste hotare.

„Oare tu mi-ai scris în album? Da, bineînţeles că ţi-am scris. Mi-ai scris şi tu mie, numai săptămâna trecută am recitit”, a fost o scurtă discuţie între două doamne sau domnişoare, înainte să intre în amfiteatru. Promoţia 2004 a avut 5 clase, şi aproximativ 120 de elevi, dintre care au fost prezenţi astăzi aproximativ 80, o mare parte dintre ei lucrează, majoritatea sunt căsătoriţi şi unii au „trecut” de primul copil.

Fiecare clasă a făcut o poză de grup cu dirigintele în faţa liceului urmând să intre apoi în amfiteatru însoţiţi de profesori şi directorul Dan Anca, unde au interpretat celebrul cântec de absolvire „Gaudeamus Igitur”. După ce a „sunat” clopoţelul, „elevii” şi-au mai ocupat o dată locurile în bănci, pentru strigarea catalogului şi pentru ca fiecare să-şi prezinte realizările personale şi profesionale.

O asemenea reîntâlnire nu trebuie lăsată nesărbătorită, iar în această seară, la Vila Elisabeta din Alba Iulia va avea loc o petrecere cât pentru 10 ani de liceu.

[nggallery id=1786]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea