FOTO: Liberalii din Alba Iulia au oferit copiilor cadouri de Crăciun

JpegÎn spiritul Sfintelor Sărbători de Iarnă, liberalii din Alba Iulia realizează noi acțiuni pentru locuitorii municipiului. După acțiunile de la sfârșitul săptămânii trecute și de la începutul acestei săptămâni, Organizația de Femei a PNL Alba Iulia și Organizația de Tineret a PNL Alba Iulia au organizat, vineri, 19 decembrie a.c., o nouă acțiune de implicare în comunitate.

Citeste si: Colinde de Crăciun

ELIT

Astfel, sub deviza „Fii bun de Crăciun!”, membrii ai TNL Alba Iulia și OFL Alba Iulia s-au deplasat la două case de copii din municipiu (Sfânta Ana și Sfânta Maria) pentru a oferi copiilor cadouri de Crăciun. Între participanți s-au aflat, printre alții, Anda Udrea (președinte OFL Alba Iulia), Gabriel Lupea (președinte TNL Alba Iulia) și Adrian Simion (purtător de cuvânt al PNL Alba).

Cu aceste acțiuni, membrii TNL Alba Iulia și OFL Alba Iulia au dorit să facă o bucurie celor care au fost beneficiare ale acestui proiect. Astfel de activități vor continua și în viitor, avându-se în vedere, ca beneficiari, și alte persoane defavorizate social din municipiu.

Mihail David - 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Cristi M 21 decembrie 2014 at 16:22

Fraierilor! E ilegal sa puneti poze cu copii institutionalizati!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...