Rămâi conectat

Politică Administrație

FOTO: Liberalii din Alba Iulia au oferit copiilor cadouri de Crăciun

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În spiritul Sfintelor Sărbători de Iarnă, liberalii din Alba Iulia realizează noi acțiuni pentru locuitorii municipiului. După acțiunile de la sfârșitul săptămânii trecute și de la începutul acestei săptămâni, Organizația de Femei a PNL Alba Iulia și Organizația de Tineret a PNL Alba Iulia au organizat, vineri, 19 decembrie a.c., o nouă acțiune de implicare în comunitate.

Citește și: MESAJE de CRACIUN. Urări de Crăciun. Felicitări de Crăciun. SMS de Crăciun

Astfel, sub deviza „Fii bun de Crăciun!”, membrii ai TNL Alba Iulia și OFL Alba Iulia s-au deplasat la două case de copii din municipiu (Sfânta Ana și Sfânta Maria) pentru a oferi copiilor cadouri de Crăciun. Între participanți s-au aflat, printre alții, Anda UdJpegrea (președinte OFL Alba Iulia), Gabriel Lupea (președinte TNL Alba Iulia) și Adrian Simion (purtător de cuvânt al PNL Alba).

Cu aceste acțiuni, membrii TNL Alba Iulia și OFL Alba Iulia au dorit să facă o bucurie celor care au fost beneficiare ale acestui proiect. Astfel de activități vor continua și în viitor, avându-se în vedere, ca beneficiari, și alte persoane defavorizate social din municipiu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea