Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO | Levente Polgar, ultramaratonistul din Aiud, PREMIU SPECIAL la Gala Antreprenoriatului 2023: ”Mă obligă să fiu mai bun, mai perseverent, dar mai ales mai om”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Levente Polgar, ultramaratonistul din Aiud, PREMIU SPECIAL la Gala Antreprenoriatului 2023: ”Mă obligă să fiu mai bun, mai perseverent, dar mai ales mai om”

Levente Polgar, ultramaratonistul din Aiud, a primit un premiu special la Gala Antreprenoriatului 2023, care a avut loc marți 5 decembrie, la București, în semn de apreciere pentru modul frumos în care a promovat imaginea României în lume.

”Nu am putut fi fizic prezent la eveniment din cauza unor probleme personale, dar organizatorii au ținut și în lipsă să îmi acorde acest premiu, care mă onorează”, a declarat sportivul pentru ziarulunirea.ro.

Levi este unul dintre cei mai buni alergători din județul Alba în ciuda handicapului pe care îl are. El și-a pierdut mâna dreaptă la șase ani în urma unui accident feroviar. Aiudeanul a devenit prima persoană cu o infirmitate care a reușit să încheie „Tor des Geants,” o competiție extenuantă de alergare montană desfășurată pe parcursul a 330 de kilometri, pe timp de zi și noapte, în mijlocul Alpilor.

”Ultima competiție la care am participat și care nu credeam că o pot duce la capăt, Tor de Geants, a fost un adevărat periplu pentru mine. Am sperat anual să fiu selectat și să trec linia de start. Dacă e să descriu în câteva cuvinte toată experința aș spune că Tor de Geants a fost pe urmele multor eroi și oameni care au ceva de spus”, a mai spus Levi.

Levente Polgar închie anul 2023 cu multe realizări, ceea ce îl obligă, spune el, ca în 2024 să fie mai bun, mai perseverent, mai atent la lucrurile de lângă el, dar mai ales mai om.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Consilier Local din Alba Iulia, lovit de o trotinetă în Cetate. S-a ales cu o vânătaie și durere de gleznă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Consilier Local din Alba Iulia, lovit de o trotinetă în Cetate. S-a ales cu o vânătaie și durere de gleznă Consilierul local Paul Victor Florea a fost în urmă cu două zile ”victima” unei trotinete condusă de un turist în Cetatea Alba Carolina. Din fericire, acesta s-a ales doar cu o vânătaie și o durere […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea