Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| „Let’s do it Romania”, la Cugir: Acțiune de ecologizare a zonei verzi ce se întinde de-a lungul Centurii Vinerea

FURDUI Alexandru

Publicat

în

FOTO| „Let’s do it Romania”, la Cugir: Acțiune de ecologizare a zonei verzi ce se întinde de-a lungul Centurii Vinerea

În jur de 50 de cugireni au participat sâmbătă, 24 septembrie, la acțiunea de ecologizare organizată în cadrul campaniei naționale „Let’s do it Romania”.

Voluntarii au intervenit pentru curățarea deșeurilor și îndepărtarea vegetației din zona verde ce se întinde de-a lungul Centurii Vinerea.

La acțiune au fost prezenți și primarul Adrian Teban, viceprimarul Călin Furdui, Managerul spitalului, Florin Arion, precum și consilieri locali și reprezentanți ai unor instituții.

Autoritățile locale au mulțumit tuturor celor care au dat câteva ore din timpul lor de weekend pentru a participa la această acțiune al cărei scop este de a contribui la un mediu curat și sănătos.

Acțiunea ar fi trebuit să aibă loc săptămâna trecută, odată cu acțiunile organizate la nivel național, dar din cauza condițiilor meteorologice, la Cugir a fost reprogramată pentru astăzi.

Let’s Do It, România! este cea mai mare mișcare socială din România care în 13 ani de la apariție, a implicat peste 2 milioane de voluntari care au ajutat la curăţarea deşeurilor din arealele naturale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO INCENDIU de vegetație uscată și litieră de pădure în satul Lăzești: Intervin pompierii din Scărișoara și Ocolul Sivic Gârda

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată și litieră de pădure în satul Lăzești: Intervin pompierii din Scărișoara și Ocolul Sivic Gârda Un incendiu de vegetație uscată și litieră de pădure a izbucnit marți după-masa, în jurul orei 16.00, în satul Lăzești, din comuna Scărișoara. Au intervenit pompierii din Scărișoara și Ocolul Silvic Gârda. Secția de pompieri Câmpeni […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea