Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Monden-Clubbing

FOTO Lecții de machiaj cu Sorina Brumariu într-o seară dedicată fetelor din Alba Iulia

Dragoş Suciu

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Duminică, 7 decembrie a fost o seară atipică pentru fetele care au participat la unul dintre primele ateliere de make-up din Alba Iulia, organizat în localul Framm`s din Cetatea Alba Carolina.

Sorina Brumariu, make up38Gazda serii, Sorina Brumariu a prezentat mai multe trucuri de machiaj, ultimele tendințe în materie de make-up, respectiv ce produse trebuie folosite pe perioada sezonului rece.

Pentru a explica mai bine cum se realizează machiajul de zi și de seară, Sorina a machiat două fete, prin tragere la sorți, iar pe o plasmă se putea urmări, în detaliu, fiecare pas în realizarea machiajului.

Demonstrația a fost interactivă, doamnele și deopotrivă domnii au avut ocazia să pună întrebări.

Sorina agreează cremele hidratante pentru îngrijirea tenului și nu recomandă produsele pe bază de alcool, pe timpul iernii. Fondul de ten nu dăunează și acționează ca o ”barieră a factorilor dăunători externi”.

Citește și: Sorina Brumariu la radio Unirea, despre cum să-ţi pui chipul în valoare. Ultimele tendinţe în materie de make-up – look natural, cu sprâncene groase şi gene încărcate de rimel

Când cineva îți spune: ”îmi place cum te-ai machiat”, Sorina a arătat că nu este tocmai o laudă deoarece machiajul nu trebuie să fie vizibil, ci trebuie să ascundă imperfecțiunile.

Întrebată dacă crede că peste ani se vor machia și bărbații, la fel ca femeile, Sorina a afirmat că a avut deja un mire, client.

Fetele au fost așteptate cu câte un pahar de șampanie, prăjituri, iar la sfârșit cele mai norocoase au beneficiat de pe urma unei tombole cu premii.

[nggallery id=2750]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 17 – 23 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 17 – 23 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Furiosa: A Mad Max Saga / Furiosa: Saga Mad Maxd Avanpremiera Regia: George Miller Cu: Anya Taylor-Joy, Chris Hemsworth Gen Film: Acţiune, Aventuri, SF, Thriller Durată: 148 min Rating: N15 În timp […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea