Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO | Lecție de bunătate în Alba, de la un tânăr frizer. A tuns gratis un bărbat fără posibilități financiare: ”L-am ajutat de mai multe ori. De la mine mai puțin, de la Dumnezeu mai mult”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lecție de bunătate în Alba, de la un tânăr frizer. A tuns gratis un bărbat fără posibilități financiare: ”L-am ajutat de mai multe ori. De la mine mai puțin, de la Dumnezeu mai mult”

Marius Timar este un frizer din Aiud, la început de drum în domeniu, dar un adevărat exemplu pentru cei din generația lui și nu numai. Tânărul a tuns gratis un bărbat fără posibilități financiare, pornind de la ideea că din când în când e bine să ne mai ocupăm și de semenii noștri care au avut mai puțin noroc în viață decât noi.

 

Citește și: Oameni cu inimă mare: Un tânăr frizer din Sebeș a tuns gratis copiii de la două orfelinate

Marius îl cunoaște pe bărbat și spune că nu e prima dată când îl ajută: ”Știu că este o persoană necăjită, de multe ori l-am ajutat și eu financiar, ştiindu-i situația”.

În salonul său din Aiud, de pe strada Cuza Vodă, tânărul a început să tundă în urmă cu două săptămâni și cu toate că este la început la drum, Marius Timar se gândește pe lângă cum să își dezvolte afacerea și la a-i ajuta pe oameni: ”M-am gândit să fac un bine pentru că mulți îl iau în râs. Am vrut să fac o faptă bună, să nu mai fie atâta răutate. Ar fi bine să facem mai des asemenea gesturi frumoase. De la mine mai puțin, de la Dumnezeu mai mult”, a spus tânărul frizer pentru ziarulunirea.ro.

Marius Timar încearcă prin gestul său să atragă atenția asupra nevoii de ajutor pe care o au oamenii sărmani, conștient fiind cât de mult poate schimba o tunsoare înfățișarea cuiva.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | Natura s-a dezlănțuit și la Teiuș: Strada Avram Iancu, transformată în râu după ploaia torențială

Ziarul Unirea

Publicat

în

Natura s-a dezlănțuit și la Teiuș: Strada Avram Iancu, transformată în râu după ploaia torențială Natura s-a dezlănțuit joi seara și la Teiuș, iar strada Avram Iancua fost transformată în râu după ploaia torențială. Citește și: VIDEO | S-a deschis ”piscina” la Alba Iulia: Zona Mercur, Dedeman și gară, sub ape după ploaia torențială Nici […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea