Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: la Cugir, fotbaliştii iubesc femeile! De 8 Martie, flori de la echipierii Metalurgistului Cugir pentru reprezentantele sexului frumos

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

De 8 martie, sub Drăgana, de „Ziua Femeii” reprezentantele sexului frumos au fost gratulate cu flori şi zâmbete de către echipierii divizionarei terţe Metalurgistul Cugir.

În frunte cu antrenorul Călin Moldovan şi „căpitanul” Lucian Itu, reprezentanţii clubului „roş-albastru” au purces la treabă, neuitând că „Ziua Femeii” reprezintă un moment în care sentimentele faţă de femei sunt obligatoriu etalate în modul cel mai plăcut posibil.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Citește și: Mesaje de 8 Martie • Texte cu URĂRI de 8 Martie. FELICITĂRI de 8 Martie care pot fi transmise prin SMS de Ziua Femeii

„Flori şi fete”, de 8 martie, sub Drăgana, unde jucătorii au încercat să fie gentili cu femeile întâlnite, multe dintre ele microbiste, mesajul venit dispre amatoarele de fotbal fiind: „vă urăm să promovaţi în Liga a 2-a, ar fi c8 martie Metalurgistul Cugir 2adoul perfect”

Nu-i o ştire faptul că „fotbaliştii iubesc femeile”, însă cutuma a fost pusă în practică astăzi, pe străzile din Cugir, când circa 500 de garoafe şi lalele ajungând la femei de toate vârstele, întâlnite pe arterele principale ale urbei, la sediul primăriei sau în apropierea uzinei.

Şi vorba aceea, plăcerea înainte de toate: până a ajunge la antrenamente, fotbaliştii n-au uitat că sunt „gentlemani”, oferind cadouri cugirencelor, care au rămas impresionate de gestul jucătorilor, cele mai multe transmiţându-le baftă în activitatea fotbalistică.

8 Martie, Ziua Femeii este un bun prilej pentru copii să învețe poezii și versuri pentru mama, iar pentru îndrăgostiți să transmită mesaje de dragoste pentru femeia iubită.

[nggallery id=1738]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță, la inaugurarea bazei sportive de la Micești

Dan HENEGAR

Publicat

în

Răzvan Burleanu, preșdintele Federației Române de Fotbal, și Mihai Stoichiță, directorul tehnic din cadrul FRF, vor fi prezenți în miercuri dimineață la inaugurarea bazei sportive moderne din cartierul Micești din Alba Iulia. Astfel, municipiul reședință de județ va beneficia de un teren sintetic mult așteptat de ani buni, într-o primă fază inaugurarea fiind estimată la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea