Rămâi conectat

Societate

FOTO: La Alba Iulia, au apărut primele mărţişoare din acest an

Alexandra Mates

Publicat

în

Ziua de 1 Martie se apropie cu paşi repezi, iar primele mărţişoare din acest an au fost expuse astăzi, la Alba Iulia. În zona cetate, pe Bulevardul Transilvaniei, o singură tarabă şi-a făcut apariţia, suficient ca să acapareze atenţia trecătorilor, care cu siguranţă abia aşteaptă să vadă dacă a apărut ceva nou, un dar simbolic care să vestească venirea primăverii, pentru a-l putea oferi persoanelor dragi.

Printre „simbolurile primăverii” expuse astăzi s-au regăsit tradiţionalul şnur alb-roşu de mărţişor, broşe, flori naturale (ghiocei, zambile, etc) şi obiecte decorative, iar preţurile acestora sunt cuprinse între 1 leu şi 15 lei, preţuri spunem noi, accesibile pentru toate buzunarele.

În zilele ce urmează, sunt aşteptaţi alţi peste 80 de comercianţi de mărţişoare, care au primit autorizaţie de la Primăria Alba Iulia. Aceştia îşi vor putea etala marfa pe tarabe până în data de 8 martie, inclusiv. Punctele de comercializare a mărţişoarelor au rămas aceleaşi, ca şi în anii precedenţi, Bulevardul Transilvaniei şi pasajul din centrul oraşului, în faţa magazinului Unirea.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Opinii - Comentarii

29 Martie: România a devenit membru NATO, alături de alte șase țări din Europa de Est

Bogdan Ilea

Publicat

în

29 Martie: România a devenit membru NATO, alături de alte șase țări din Europa de Est La 29 martie 2004, cele șapte state invitate la Summit-ul NATO de la Praga să devină membre ale Alianței (Bulgaria, Estonia, Letonia, Lituania, Romania, Slovacia, Slovenia), printre care și România, au depus instrumentele de aderare la Departamentul de Stat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea