// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO: Katerina Zhidkova (Azerbaidjan), un nou transfer la Volei Alba Blaj, vicecampioana Europei

Volei Alba Blaj, vicecampioana Europei, anunță încă o achiziție: voleibalista azeră Katerina Zhidkova, ce evoluează ca și universal.

Componentă de bază a naționalei Azerbaidjanului, Katerina Zhidkova (1,87 metri) s-a născut în Ucraina, la Cherkassy, pe 28 septembrie și este pentru prima data în carieră în campionatul României, o premieră fiind și pentru formația din “Mica Romă” înregimentarea unei jucătoare de naționalitate azeră. Noul transfer al echipei conduse de Darko Zakoc vine de la Azerrail Baku, echipă cu care a câştigat, în acest an, titlul national și unde a evoluat în ultimele 4 sezoane, mai cucerind aurul național și în 2016. Precedentele echipe din carieră au fost tot în capitala Azerbaidjanului, la Lokomotiv Baku (2011-2013) și Azerrail Baku (2013-2014). Cu reprezentativa țării sale, Zhidkova a terminat pe poziția a patra la Campionatului European din 2017. Katerina Zhidkova este al patrulea transfer confirmat de CSM Volei Alba Blaj pentru sezonul viitor, după cele ale voleibalistelor Mariya Karakasheva (extremă), Sonja Newcombe (extremă) şi Suzana Ćebić (libero).

Dan HENEGAR