Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Jocuri și întreceri sportive la „picnicul distracției” pentru copiii ocrotiți în centrele de zi și așezămintele sociale din Vama Seacă și Ocna Mureș

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Copiii ocrotiți în cadrul Centrului de zi „Sfântul Ierarh Nectarie” Vama Seacă și Așezământul social „Sfântul Mucenic Ciprian” din Ocna Mureș au participat săptămâna aceasta la un proiect inedit, desfășurat în aer liber.

Intitulat „Picnicul distracției”, proiectul a avut loc în pădurea din localitatea Șpălnaca și s-a derulat sub forma mai multor jocuri și întreceri sportive. Trei dintre aceste întreceri au fost premiate: proba „oul în lingură” a fost câștigată de eleva Anita Podar (Centrul de zi Vama Seacă), proba „prinde gogoașa” a fost câștigată de elevul Dani Raul (Așezământul social „Sfântul Ciprian” Ocna Mureș) iar proba „dansul cu balonul” a fost câștigată de elevul Dan Gheorghe (Centrul de zi Vama Seacă).

„Mulțumesc lui Dumnezeu pentru reușita acestui eveniment, pentru vremea bună de care am avut parte și de oamenii minunați care au răspuns invitației noastre de a participa la acest frumos proiect. Ne bucurăm că am putut participa cu 50 de copii din cadrul așezămintelor noastre care au fost deosebit de încântați de activitățile pregătite și de toată atmosfera care a fost cu adevărat mirifică”, a spus părintele Bogdan Şalariu, coordonatorul Centrului de zi „Sfântul Ierarh Nectarie” din Vama Seacă.

Centrul de zi „Sfântul Ierarh Nectarie” din Vama Seacă are ca beneficiari 25 de copii din comunitate care sunt sprijiniţi pentru a nu abandona școala, pentru a-și îmbunătăţi rezultatele şcolare și a-și forma principii şi conduite morale de viaţă iar aşezământul social „Sfântul Mucenic Ciprian” Ocna Mureș are trei module: un centru de zi cu 27 de copii beneficiari, o casă de tip familial în care sunt ocrotiţi 13 copii și un serviciu socio-medical de îngrijire la domiciliu pentru persoanele vârstnice.

 Biroul de Presă al Asociaţiei Filantropia Ortodoxă Alba Iulia


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea