Rămâi conectat

Actualitate

FOTO: „Jocuri de vacanţă” pentru şcolarii şi preşcolarii din Cugir, marca Cercul de Teatru al Casei Orășenești de Cultură

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sub genericul „Jocuri de vacanţă”, Cercul de Teatru al Casei Orășenești de Cultură din Cugir organizează în perioada vacanţei de vară activităţi distractive destinate atât copiilor de grădiniţă cât şi şcolarilor.

jocuri de vara la Cugir (8)Programul a demarat în această dimineață în incinta Grădiniţei ,,Prichindel’’ din oraş, copiii prezenţi având parte de un spectacol de teatru ( piesa ,,Pinochio’’ interpretată de actorii Casei de Cultură-regizor actrița Maria Dodoc), jocuri distractive cu personajele îndrăgite din basmele şi desenele animate.

,,Astfel de acţiuni interactive vor avea loc la fiecare 2 săptămâni într-o unitate de învăţământ diferită, care să dea posibilitatea participării la evenimentele organizate de noi a unui număr cât mai mare de copii’’, ne-a transmis artista Maria Dodoc.

(C.P.)

[nggallery id=796]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Schimbări la Rabla Plus 2024: Valoarea ecotichetului scade la jumătate pentru achiziția de mașini full electrice

Unirea Ziarul

Publicat

în

Schimbări la Rabla Plus 2024: Valoarea ecotichetului scade la jumătate pentru achiziția de mașini full electrice Cuantumul ecotichetului pentru achiziţionarea unui autovehicul nou pur electric va fi redus la 25.500 de lei, indiferent de numărul de autovehicule uzate predate spre casare în programul Rabla Plus, arată un proiect scos în consultare de Ministerul Mediului. În […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea