FOTO: Iulian Cristea, fostul echipier al Metalurgistului Cugir, a debutat în reprezentativa României

Iulian Cristea, fostul echipier al Metalurgistului Cugir, a debutat în reprezentativa României, în partida din Malta, din preliminariile Campionatului European 2020. Este o onoare pentru divizionara terță de sub Drăgana, care a contat anii trecuți pe actualul fundaș al vicecampioanei FCSB.

În distribuția de start a “tricolorilor” în acest joc din preliminariile Campionatului European din 2020 s-a regăsit și Iulian Cristea (24 de ani), fost echipier al Metalurgistului Cugir în 2014, în returul Ligii a 3-a (împrumutat de la Gaz Metan Mediaș), ce a debutat în tricoul primei reprezentative. În schimb uniriștii Nicolae Stanciu și Gheorghe Grozav, titulari contra Norvegiei, au rămas pe banca de rezerve.

ELIT

Printre cele șapte modificări făcute de selecționerul României pentru meciul cu Malta a fost și titularizarea lui Iulian Cristea (foto, în centru, nr. 2 pe tricou), ce a bifat toate minutele. Stoperul de la FCSB este al 13-lea debutant de când Cosmin Contra a preluat echipa națională, în octombrie lui 2017.

Sursa foto: FRF

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...