Rămâi conectat

Sport

FOTO: Iulian Cristea, fostul echipier al Metalurgistului Cugir, a debutat în reprezentativa României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Iulian Cristea, fostul echipier al Metalurgistului Cugir, a debutat în reprezentativa României, în partida din Malta, din preliminariile Campionatului European 2020. Este o onoare pentru divizionara terță de sub Drăgana, care a contat anii trecuți pe actualul fundaș al vicecampioanei FCSB.

În distribuția de start a “tricolorilor” în acest joc din preliminariile Campionatului European din 2020 s-a regăsit și Iulian Cristea (24 de ani), fost echipier al Metalurgistului Cugir în 2014, în returul Ligii a 3-a (împrumutat de la Gaz Metan Mediaș), ce a debutat în tricoul primei reprezentative. În schimb uniriștii Nicolae Stanciu și Gheorghe Grozav, titulari contra Norvegiei, au rămas pe banca de rezerve.

Printre cele șapte modificări făcute de selecționerul României pentru meciul cu Malta a fost și titularizarea lui Iulian Cristea (foto, în centru, nr. 2 pe tricou), ce a bifat toate minutele. Stoperul de la FCSB este al 13-lea debutant de când Cosmin Contra a preluat echipa națională, în octombrie lui 2017.

Sursa foto: FRF


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În play-off, la Sebeș, CSU Alba Iulia întâlnește liderul Gloria Bistrița | Deplasări pentru Metalurgistul Cugir și Industria Galda, iar „alb-negrii”, duel cu Avântul Reghin

Dan HENEGAR

Publicat

în

În play-off, la Sebeș, CSU Alba Iulia întâlnește liderul Gloria Bistrița | Deplasări pentru Metalurgistul Cugir și Industria Galda, iar „alb-negrii” au duel cu Avântul Reghin O nouă rundă în eșalonul terț, etapă în care în play-off CS Universitar Alba Iulia dă piept, la Sebeș, cu Gloria Bistrița-Năsăud, liderul Seriei 9. În play-out, CSM Unirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea