Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO. Ioan Pipiș, șoferul care a condus băut, vinovat de producerea accidentului soldat cu moartea a două persoane, arestat preventiv

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Bărbatul din Şona, care, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, a provocat un accident rutier în urma căruia a decedat o femeie de 24 de ani şi o fetiţă de 2 ani, va fi cercetat în stare de arest preventiv. 

Șoferul care a condus băut, vinovat de producerea accidentului soldat cu moartea a două persoane, arestat preventiv

La data de  07.03.2017, poliţiştii din Blaj l-au prezentat pe P.I., de 31 de ani, din Şona, cercetat pentru ucidere din culpă, vătămare corporală  din culpă şi conducere sub influenţa alcoolului, Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj.

Magistraţii Parchetului au sesizat instanța de judecată, cu propunere de arestare preventivă a inculpatului, pe numele său fiind emis un mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Informaţii de background:

La  data de 06.03.2017, în jurul orelor 18.10, pe DJ 107 pe raza localităţii Jidvei, P.I., de 31 de ani, din Şona, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum,iar într-o curbă a pierdut controlul autovehiculului, a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de un bărbat de 32 de ani, din Şona.

În urma accidentului, o femeie de 24 de ani şi o minoră de doi ani, din Şona, ambele pasagere pe bancheta din spate a autoturismului condus de P.I. au decedat, iar un bărbat de 49 de ani, pasager pe locul din deapta faţă a aceluiaşi autoturism, a fost rănit grav.

Conducătorul celui de-al doilea autoturism a suferit leziuni corporale uşoare.

În urma testării conducătorilor auto cu aparatul etilotest, pentru P.I. a rezultat valoarea de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii au luat, faţă de P.I. măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore.

[nggallery id=3541]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea