Rămâi conectat

Politică Administrație

Foto: Ioan Călin Andreș – candidatul PSD la Senatul României: ”Am fost la vot cu un gând bun pentru locuitorii României și pentru cetățenii din județul Alba”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ioan Călin Andreș, primarul orașului Cîmpeni și candidat PSD Alba pentru Senatul României, a mers de dimineață la vot, în jurul orei 9:30, la secția nr. 127, amenajată în clădirea Școlii Gimnaziale Cîmpeni de la Țârău, situată pe strada Transilvaniei, nr. 4.

Acesta a fost însoțit de un coleg de partid, iar la ieșirea de la vot, ne-a declarat cu optimism următoarele: ,,Am fost la vot cu un gând bun pentru locuitorii României și pentru cetățenii din județul Alba. M-aș bucura ca după alegerile de astăzi, Parlamentul României să aibă o structură omogenă și constructivă pentru români, iar în probabilitatea că voi intra în parlament adaug că trebuie să facem lucruri bune, să dăm legi bune și sănătoase pentru români, și nu împotriva românilor. Pe locuitorii orașului Câmpeni îi îndemn să meargă la vot, să voteze cu sufletul, cu mintea și să se gândească la oamenii pe care îi votează, la acei oameni care să îi reprezinte cu cinste și omenie în locul unde se fac legi pentru români. ”

Întrebat despre măsurile și propunerile legislative pe care le are în vedere dacă va ajunge senator, Ioan Călin Andreș a declarat:

,,Am spus de foarte multe ori că în Munții Apuseni trebuie să introducem gazul natural, pentru că materialul lemnos este din ce în ce mai puțin și este foarte scump. Și noi merităm să ne încălzim cu gaz pentru că îl avem aici aproape, la Zlatna, trebuie să găsim investitori și un cadru legislativ în acest sens, pentru a-l aduce în Țara Moților. Alt lucru important este necesitatea ca cele trei drumuri DN 74, DN 74 A și DN 75 să se modernizeze, să fie ca cele din Moldova, pentru că astfel putem să ne dezvoltăm turismul. Avem un potențial extraordinar să facem turism în Munții Apuseni, iar turismul este legat de cele trei drumuri naționale. Mă interesează de asemenea să repornim mineritul în Munții Apuseni, un minerit responsabil care să nu afecteze sănătatea și viața cetățenilor din Apuseni și nu numai. Având o sursă extraordinar de mare de aur aici, cred că ne putem dezvolta atât noi cât și ceilalți locuitori din județul Alba dacă vom munci 30, 40, 50 de ani pentru exploatarea acestei resurse naturale. Mai aș vrea să adaug că prin politicile pe care le vom face în parlament, trebuie să reușim să aducem românii din nou acasă, să le oferim posibilitatea să muncească în România. Trebuie să facem legi pentru români, iar cei veniți înapoi să muncească pentru români.”
Ovidiu CULDA


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP Comuna Ciuruleasa a lansat licitația pentru centrul de colectare a deșeurilor prin aport voluntar. Proiectul, de peste 2 milioane de lei, cuprinde 16 containere pentru colectarea deșeurilor provenite de la gospodării sau instituții. Construcția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea