FOTO| Intervenții ale S.P.A.P. Sebeș și ale SVSU, în sprijinul cetățenilor, în urma ploilor abundente din ultimele zile

Ploile abundente din ultimele zile au generat o serie de probleme și pe raza Municipiului Sebeș, de la defecțiunile rețelelor electrice, la infiltrații de apă și înfundarea șanțurilor și canalelor de evacuare.

ELIT

Echipele Serviciului Public Administrarea Patrimoniului Sebeș, alături de cele ale Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Sebeș, au intervenit cu utilajele din dotarea municipalității în sprijinul cetățenilor din Sebeș, Răhău și Petrești, inclusiv în zona coloniei.

S-a intervenit pe străzile Călărași, Gării, Plopilor, Ștefan cel Mare și Dobrogeanu Gherea pentru scoaterea apei din gospodării. La Răhău, au fost mobilizate utilaje pentru decolmatarea șanțurilor, înlocuirea tubulaturilor și pentru eliminarea apei din subsolurile a două gospodării.

Mihail David - 2020

În colonia din Petrești au fost curățate șanțurile de evacuare, s-a înlocuit o tubulatură și s-a intervenit cu pietriș.

Primarul municipiului Sebeș, Dorin Nistor, a declarat că este alături de cetățenii afectați și că vor fi depuse toate eforturile pentru soluționarea solicitărilor primite și pentru remedierea defecțiunilor produse de aversele din ultimele zile.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...