Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: înotătorul Armand Enescu (LPS Alba Iulia), medalie de bronz la naționalele de juniori

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În complexul de înot din Otopeni a avut loc timp de 5 zile, Campionatul National de Seniori, Tineret si Juniori. Concursul a avut o participare numeroasă, cu 530 de înotători de la p27 de cluburi din țară. Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia a avut la start 15 sportivi (11 juniori si 4 la tineret), pregătiți de profesorii Daniela Bob, Nicolae Bob și Marius Lobonțiu. În condițiile unei concurențe acerbe, Armand Enescu, (foto, antrenor Nicolae Bob) a reușit să urce pe treapta a treia a podiumului la categoria juniori, obținând medalia de bronz în proba de 200 metri mixt.

Au realizat calificări în finale și clasări în primele 8 locuri următorii competitori din Cetatea Marii Uniri: *Daria Mireștean – locul 5 la tineret și locul 7 la seniori în proba de 200 metri mixt; locul 6 la tineret și locul 8 la seniori in proba de 200 m fluture; locul 8 la tineret în proba de 100 m fluture; *Lukas Stâncel – locul 6 la tineret în proba de 200 m mixt; *Daria Adam – locul 7 la tineret în proba de 200 m future; *Anda Opriș – locul 4 în proba de 200 m spate, locul 8 la 50 m spate și 100 m spate, toate la categoria juniori; *Clara Adam – locul 5 la juniori în proba de 20 0m spate; *Maria Vlad – locul 6 în proba de 100 m fluture, locul 8 în probele de 200 m mixt si 200 m fluture, toate la categoria juniori.

S-au mai calificat în finalele C ale concursului, finale destinate juniorilor, Albert Marc- în proba de 200 metri fluture, Sergiu Rus, Ada Medruț și Iulia Budris în proba de 200 metri spate.  Pe echipe înotătorii albaiulieni au avut clasari în apropierea podiumului în trei rânduri, prin ștafeta de 4×100 metri mixt combinat (două fete și doi băieți) – locul 4 la juniori și locul 7 la tineret (în componența Armand Enescu, Ayan Gheorghiu, Maria Vlad și Clara Adam); ștafeta de 4×100 metri mixt fete – locul 4 la junioare și locul 7 la tineret (au înotat Clara Adam, Anda Opriș, Maria Vlad și Ada Medruț); ștafeta de 4×100 metri liber combinat (două fete și doi băieți) – locul 4 la juniori (au concurat Anda Opris, Ayan Gheorghiu, Clara Adam și Armand Enescu). Ștafeta feminină de 4×100 metri liber (Maria Vlad, Clara Adam, Anda Opriș și Ada Medruț) a terminat pe locul 5 la juniori și poziția a 8-a la tineret. De asemenea, ștafeta juniorilor (Armand Enescu, Ayan Gheorghiu, Sergiu Rus și Albert Marc) s-a clasat pe locul 8 în probele de 4×100 metri liber cât și în proba de 4×100 metri mixt. Urmează o pauză competițională, dar din luna mai vor fi alte competiții.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea