Rămâi conectat

Sport

FOTO: înotătorii albaiulieni Daria Remete și Armand Enescu – locul șase la naționalele de poliatlon

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

De curând, timp de trei zile, la Bacău, s-a desfășurat Campionatul Național de Poliatlon pentri copii, la înot, concurs la care au participat 498 de înotători, ce au reprezentat 37 de cluburi din țară.

Liceul cu Programul Sportiv Alba Iulia a avut la start 17 competitori, pregătiți de antrenorii Nicolae Bob, Marius Lobonțiu și Laura Todică.

Cele mai bune rezultate ale delegației din Cetatea Marii Uniri au fost obținute de Daria Remete – care s-a clasat pe locul șase în proba de 50 metri fluture și Armand Enescu – a terminat pe locul șase în proba de 50 metri spate.

De asemenea ștafeta de băieți 11 ani, în componența Armand Enescu, Ayan Gheorghiu, Robert Simon și Erik Șoaită, pregătită de profesorul Nicolae Bob, s-a clasat pe locul șapte în proba de 4×50 metri mixt.

Următorul concurs la care vor fi prezenți înotătorii albaiulieni va fi Campionatul Național de Seniori, Tineret și Juniori, în bazin de 25 de metri, la care vor participa 3 junioare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea