Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO Initiațivă lăudabilă a doi tineri: Au organizat o acțiune de plantare de cireși într-o comună din Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

 Initiațivă lăudabilă a doi tineri: Au organizat o acțiune de plantare de cireși într-o comună din Alba

Daniel Dobra și Ionaș Dan, doi tineri din Pianu, au luat sâmbătă o inițiativă lăudabilă și au organizat o plantare de cireși, pe Dealul Pianului de Jos, într-un loc unde au mai existat cireși în perioada interbelică. La acțiune au participat mai mulți voluntari, de toate vârstele din comună, dar și din Sebeș. 

”Acțiunea de plantare a cireșilor a fost un real succes!

Sâmbătă, 24 februarie, s-a mai scris o pagină din istoria comunei Pianu. Am rămas profunzi impresionați de interesul oamenilor și de susținerea acestora, participanții fiind de la vârste fragede până la vârste înaintate.

Din fericire, la această acțiune am putut vedea cu ochii noștri că o comunitate pur și simplu se construiește, nu se naște. Iar asta se datorează implicării fiecăruia dintre noi. Privim cu încredere spre viitor, cu siguranță generațiile viitoare vor urma modelul zilei de sâmbătă – iar astfel, vom avea un viitor sustenabil și sigur.

Pe această cale, dorim să mulțumim tuturor celor implicați, ați fost minunați! Lăsăm câteva cadre de sâmbătă și promitem că revenim cu un video de pe durata acțiunii!”, au scris reprezentanții asociației pe Facebook.

Am participat la acțiunea de plantare a cireșilor, dar meritul pentru ea este a doi tineri, Daniel Dobra și Ionaș Dan, care au foarte multe inițiative frumoase prin intermediul asociației ”La Pas”. Plantarea cireșilor s-a realizat pe Dealul Pianului de Jos, într-un loc unde au mai existat cireși în perioada interbelică, la acțiune fiind prezenți foarte mulți voluntari din Pianu de Sus, Pianu de Jos și din Sebeș”, a declarat pentru ziarulunirea.ro primarul comunei Pianu, Marin Petruse.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

28 aprilie: „Moto Iepurașul” 2024 – Campanie caritabilă organizată de Lupii Sigidavei pentru familiile nevoiașe din Cugir, Vinerea și Săliștea

Ziarul Unirea

Publicat

în

28 aprilie: „Moto Iepurașul” 2024 – Campanie caritabilă organizată de Lupii Sigidavei pentru familiile nevoiașe din Cugir, Vinerea și Săliștea Campania „Moto Iepurașul” a ajuns anul acesta la cea de-a opta ediţie și așa cum ne-au obișnuit, motocicliştii cugireni vor aduce bucurie de Paști în casele mai multor persoane defavorizate din Cugir, Vinerea și Săliștea. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea