Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO Initiațivă lăudabilă a doi tineri: Au organizat o acțiune de plantare de cireși într-o comună din Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

 Initiațivă lăudabilă a doi tineri: Au organizat o acțiune de plantare de cireși într-o comună din Alba

Daniel Dobra și Ionaș Dan, doi tineri din Pianu, au luat sâmbătă o inițiativă lăudabilă și au organizat o plantare de cireși, pe Dealul Pianului de Jos, într-un loc unde au mai existat cireși în perioada interbelică. La acțiune au participat mai mulți voluntari, de toate vârstele din comună, dar și din Sebeș. 

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

”Acțiunea de plantare a cireșilor a fost un real succes!

Sâmbătă, 24 februarie, s-a mai scris o pagină din istoria comunei Pianu. Am rămas profunzi impresionați de interesul oamenilor și de susținerea acestora, participanții fiind de la vârste fragede până la vârste înaintate.

Din fericire, la această acțiune am putut vedea cu ochii noștri că o comunitate pur și simplu se construiește, nu se naște. Iar asta se datorează implicării fiecăruia dintre noi. Privim cu încredere spre viitor, cu siguranță generațiile viitoare vor urma modelul zilei de sâmbătă – iar astfel, vom avea un viitor sustenabil și sigur.

Pe această cale, dorim să mulțumim tuturor celor implicați, ați fost minunați! Lăsăm câteva cadre de sâmbătă și promitem că revenim cu un video de pe durata acțiunii!”, au scris reprezentanții asociației pe Facebook.

Am participat la acțiunea de plantare a cireșilor, dar meritul pentru ea este a doi tineri, Daniel Dobra și Ionaș Dan, care au foarte multe inițiative frumoase prin intermediul asociației ”La Pas”. Plantarea cireșilor s-a realizat pe Dealul Pianului de Jos, într-un loc unde au mai existat cireși în perioada interbelică, la acțiune fiind prezenți foarte mulți voluntari din Pianu de Sus, Pianu de Jos și din Sebeș”, a declarat pentru ziarulunirea.ro primarul comunei Pianu, Marin Petruse.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

MESAJE de PAŞTE 2024 haioase. Cele mai amuzante și „funny” urări de trimis prietenilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

MESAJE DE PASTE HAIOASE • MESAJE de PASTE 2024 amuzante. SMS-uri haioase de Sfintele Paşti • URARI și FELICITARI de PASTE hazlii Ai un prieten cu simţul umorului dezvoltat? Dacă da,  atunci nu ezita să-i trimiţi un mesaj funny în perioada sărbătorilor pascale.  Cu siguranţă îi vei aduce zâmbetul pe buze. Iată câteva exemple de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea