Rămâi conectat

Sport

FOTO: Industria Galda de Jos – Luceafărul Bălan 2-1 (2-1), în Liga a 3-a| Baghiu și D. Lupșan au parafat victoria gazdelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Industria Galda - Luceafarul Balan 6Industria Galda de Jos a întâlnit pe propriul teren pe Luceafărul Bălan, echipă ce nu adunase niciun punct în precedentele 5 runde, reușind să se impună cu scorul de 2-1 (2-1).

Golurile gazdelor au fost marcate de Baghiu (19) și D. Lupșan (45), respectiv Brândușe (16).

În minutul 70, scorul a fost 2-1 (2-1), golurile gazdelor fiind înscrise de Baghiu și D. Lupșan, după ce oaspeții au condus cu 1-0, din minutul 16.

Baghiu a egalat cu un lob peste portar, după o pasă a lui Lupșan. Reușita din minutul 45 a lui D. Lupșan a venit după un penalty ratat de Olar (apărat de M. Groza).

Am avut un joc destul de modest, dar până la urmă important este faptul că punctele rămân la noi. Trebuie să vedem și jumătatea plină a paharului, faptul că și după o prestație mai nereușită am izbutit să câștigăm„, a declarat Paul Ciucă.

Gazdele au câștigat, deși au avut dificultăți în a se impune împotriva unei codașe a ierarhiei. De data aceasta, după erorile din Industria Galda - Luceafarul Balan 10rundele precedente, portarul Cătălin Ștef s-a dovedit salvatorul formației.

*P. Medrea eliminat în minutul 69

Ultimele 20 de minute, găldenii au evoluat în inferioritate, după eliminarea lui P. Medrea, roșu direct, pentru o intrare violentă.

Pentru detalii, cu ajutorul colegilor de la sportulsalajean.ro, aici aveți informații despre jocul de la Galda.

http://www.sportulsalajean.ro/articol-18257/-LIVE–TEXT-Partida-Industria-Galda–Luceafarul-Balan

Paul Ciucă a mizat pe: Căt. Ștef – Olar, Haiduc, Căt. Ivașcu (72, D. Iancu), Oprița (56, Boancă) – Frențiu, P. Medrea, Kilin (72, R. Lungu), Cr. Bodea – Baghiu (56, A. Câmpean), D. Lupșan; rezerve Podar – Olălău, Cioară.

Etapa viitoare, găldenii au joc extern la Csikszereda Miercurea Ciuc.

Foto şi text Gligor UDREA

[nggallery id=1075]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea