Rămâi conectat

Sport

FOTO: Industria Galda de Jos – Gloria Lunca Teuz Cermei 0-1 (0-0) | Ce au luat pe mere, la Deva, au dat pe pere, acasă!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda de Jos a pierdut pe propriul teren cu nou-promovata arădeanindustria-galda-gloria-teuz-cernei-11ă Gloria Lunca Teuz Cermei, scor 0-1 (0-0). Unicul gol al jocului a fost înscris de Coșa (48), reluare cu capul ce l-a surprins pe Iancău, intrat la pauză.

Meciul a început cu dominarea gazdelor si cu o serie de ocazii ratate de Muresan, Haiduc, Cernea. Ratarile echipei din Galda s-au datorat si evolutiei exceptionale a portarului Gloriei Cermei care a închis poarta atât in primul mitan cât și in al doilea când a parat  lovitura liberă executată  de Frențiu, dar și voleul puternic al lui Bodea. Oaspeții au fructificat a doua ocazie clara care au avut-o prin juniorul Coșa scăpat nesupravegheat la centrarea lui Aldan, când a plasat o lovitură cu capul în dreapta portarului Iancău intrat dupa pauză în locul lui Ștef care a jucat cu temperatură. Ghinionul indisponibililor echipei din Galda l-a inclus și pe Man (ruptură musculara la antrenamentul de vineri), pe Cernea care a jucat sub stare gripală, dar și pe Lupșan invoit la nunta fratelui său. Meciul s-a încheiat sub asediul găldenilor, dar neșansa și forma de zile mari a portarului Rusu Florin au făcut ca scorul să rămână neschimbat până la final.


În actul secund, gazdele au asaltat poarta adversă, dar au avut în față un portar în zi de grație, Rusu ce a avut intervenții de senzație.

*Paul Ciucă: „N-am ce să reproșez echipei, ne-am jucat cu ocaziile”

N-am ce să reproșez echipei, mingea nu a vrut efectiv să intre în poartă. Noi am jucat, nu am păcălit fotbalul. Am ratat foarte mult, dar am jucat. Am pierdut în fața unei echipe incomode, care, cu siguranță, o să mai ofere surprize. N-avem timp de regrete, avem două jocuri săptămâna viitoare și trebuie să ne adunăm să ne concentrăm pe aceste partide. Norocul de la Deva s-a transformat în ghinion acum„, a declarat antrenorul Paul Ciucă.

Industria Galda nu a jucat rău nici astăzi, dar a avut în față un portar Florin Rusu foarte inspirat. „Victoria e cu atât mai prețioasă, cu cât a fost obținută în fața unei formații care joacă fotbal din primul până în ultimul minut , ce ne-a pus probleme și azi. Dar, ne-am ridicat la înălțimea lor, Flore Rusu a prins o zi de grație și, zic eu, am obținut la final trei puncte meritate. Vreau să-mi felicit la modul cel mai sincer băieții, au dat totul pe teren azi, până la ultima picătură de energie. Am venit în ziua meciului la Galda, dar asta nu ne-a împierdicat să găsim prospețimea și energia necesară acestei victoria frumoase. Iar pentru asta jucătorii mei sunt de apreciat. Avem 6 puncte, suntem acolo sus, poziție ce ne face cinste ca și echipă nou promovată”, a menționat Mircea Aslău, antrenorul Cermeiului, pentru www.sportarad.ro.

O neplăcută supriză pentru formația din Galda, care a pășit greșit acasă, după ce în runda inaugurală a dat lovitura la Deva, provocând surpriza startului. Un eșec neașteptat pentru elevii lui Paul Ciucă, în compania unui oponent-revelație, cu maximum de puncte după 180 de minute. Portarul Rusu a fost un adevărat înger păzitor pentru nou-promovată, acesta reușind câteva intervenții de senzație.

Echipe: Industria: Căt. Ștef  (46, Iancău) – Olar (69, Baghiu), Haiduc, Cioplântă, Boancă – Frențiu (72, A. Câmpean), Vonya, Boloș, Cr. Bodea – S. Mureșan, Cernea (54, G. Goronea); rezerve Fulea, Ov. Oniga, P. Man. Antrenor Paul Ciucă.

Gloria: Rusu – Petrache, A. Tolbaye, Cotoc, Suslak, Aldan, N. Varga, Nistor, Coșa, Diarra, Bulza; rezerve Vereș, Gurban, Purece, Sălajan, Moraru, Popa, Brândușe. Antrenor Mircea Aslău.

Foto-text: Gligor UDREA

[nggallery id=2633]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal, duminică, la Daia Română: Elogii pentru organizatori

Dan HENEGAR

Publicat

în

Duminică, la Daia Română, faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal Duminică 31 martie, la Daia Română, se va desfășura faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal. Ziua de fotbal juvenil de la Daia Română va începe la ora 11.30 cu semifinala Crăciunelu de Jos – Ciugud, urmată, la ora 12.10, de semifinala […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea