Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO/ Incendiul de la Solina Alba Iulia: În fosta clădire a fabricii încă mai există focare. 37 de ore de luptă neîntreruptă cu flăcările, pentru pompierii din Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

După 37 de ore de luptă neîntreruptă cu flăcările, pompierii din Alba continuă acțiunea de stingere a incendiului de la fabrica Solina Alba Iulia.

Potrivit celor mai noi imagini, transmise de ISU Alba la ora 19.00, în clădirea distrusă de foc, încă mai există focare.

Intervenția se stingere continuă până la lichidarea în totalitate incendiului, după care o comisie de anchetă va demara cercetările pentru stabilirea cauzelor care au generat incendiul precum și cele care au favorizat propagarea acestuia.

Incendiul a izbucnit sâmbătă dimineață, în jurul orei 6.00, iar pompierii au intervenit iniţial cu două autospeciale de la ISU Alba şi o ambulanţă. Ulterior, forţele au fost suplimentate cu echipaje de pompieri din Hunedoara, Sibiu și Cluj.

Peste noapte s-a acţionat cu 3 autospeciale cu apă şi 2 autoscări, cu un utilaj greu s-au decopertat bucăţile de tablă sub care focul s-a reaprins în mod repetat şi s-a refulat apa pentru lichidarea tuturor focarelor existente sub materialele din care era construită hala şi care s-au prăbuşit în urma incendiului.

În cursul zilei de duminică, la locul incendiului au acționat 30 de pompieri, cu 6 autospeciale.

Hala care a ars are o suprafaţă de aproximativ 10.000 de metri pătraţi, iar arderea s-a manifestat generalizat. La momentul izbucnirii flăcărilor în fabrică se afla doar portarul, care a cerut ajutor prin numărul de urgență 112.

[nggallery id=6725]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

SCANDAL în comuna Sântimbru între doi bărbați: Unul a fost reținut de polițiști iar celălalt a ajuns la spital

Bogdan Ilea

Publicat

în

SCANDAL în comuna Sântimbru între doi bărbați: Unul a fost reținut de polițiști iar celălalt a ajuns la spital Polițiștii din Sântimbru au reținut un bărbat de 30 de ani din Ighiu, pe raza localității Coșlariu, după o bătaie. Acesta i-ar fi provocat leziuni la cap unui bărbat de 38 de ani din Teiuș. La […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea