Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO/Incendiu la o gospodărie din satul Călene- Cugir

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În această dimineață, în jurul orei 06.30, Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență (SVSU) Cugir a fost sesizat de faptul că în localitatea Călene, sat arondat orașului Cugir, s-a produs un incendiu.

Evenimentul a avut loc, potrivit șefului Poliției Locale a orașului Cugir, jr. Horațiu Găldău, la o anexă gospodărească aparținând familiei Tărtău. Formația de pompieri a SVSU Cugir a încercat să se deplaseze la locul incendiului (aprox.14 km), cu două autoutilitare, dar, datorită drumului anevoios au fost nevoiți să-și întrerupă deplasarea și să recurgă la folosirea a două containere cu apă (2 tone de apă).

Între timp, la fața locului au intervenit și pompierii de la Sebeș, astfel că incendiul a fost lichidat, eliminând riscul de extindere și la alte locuințe. Nu au existat victime, iar pagubele materiale și cauza incendiului urmează să fie stabilite de SVSU Cugir.

(C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

10-12 mai: Târgul de cArte Alba Transilvania la Alba Iulia: Lansări de carte, concerte, recitaluri și conferințe pe esplanada Muzeului Național al Unirii

Bogdan Ilea

Publicat

în

10-12 mai: Târgul de cArte Alba Transilvania la Alba Iulia: Lansări de carte, concerte, recitaluri și conferințe pe esplanada Muzeului Național al Unirii Alba Iulia se pregătește pentru cea de-a XV-a ediție a Târgului de carte Alba Transilvania care va avea loc în data de 10-12 mai, pe esplanada Muzeului Național al Unirii.  Trei zile […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea