Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: Incendiu într-o parcare din Alba Iulia. Mai multe camioane au fost făcute cenușă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

incendiu camioane Alba Iulia (3)Pompierii din Alba Iulia au fost solicitați duminică seară, în jurul orelor 20.30, să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la mai multe autocamioane aflate în parcarea unei societăți de transport, situată pe strada Republicii din municipiu (între Dedeman și Ampoi 3).

S-a intervenit de urgență cu două autospeciale cu apă și spumă, la orele 21.30 incendiul fiind deja eliminat.

Din primele informații focul a izbucnit spontan la unul dintre camioane, extinzându-se ulterior la alte trei. În aceași locație își au sediul mai multe firme.

UPDATE: Detașamentul de pompieri Alba Iulia a fost solicitat să intervină aseară, la ora  20.57, în mun. Alba Iulia, pe str. Republicii, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la două autotrenuri parcate în curte unei societăți comerciale. Pompierii militari au acționat cu trei autospeciale de stins incendii. Ca urmare a incendiului au ars în totalitate cabinele a două autotrenuri și parțial remorca unuia dintre ele. Altor două autotrenuri le- au ars parțial cabinele.

UPDATE IPJ Alba: Poliţiştii din Alba continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care 4 camioane parcate au ars         

În data de 2.11.2014, ora 20.56, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că în curtea unei societăţi comerciale de pe      B-dul Republicii din Alba Iulia, la mai multe camioane parcate, s-a produs un incendiu.

Mai multe echipaje de pompieri din cadrul ISU Alba au intervenit şi au stins incendiul.

Din primele cercetări efectuate de echipa de poliţişti deplasată la faţa locului, a rezultat că în incendiu au fost distruse 4 camioane, prejudiciul fiind estimat la 50.000 de euro.

Poliţiştii împreună cu lucrători ai ISU Alba continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VINERI: ”Start la mișcare”, program educativ – sportiv în șanțurile Cetății Alba Carolina. Cros și ateliere de handbal, baschet, tenis și badminton 

Ziarul Unirea

Publicat

în

VINERI: ”Start la mișcare”, program educativ – sportiv în șanțurile Cetății Alba Carolina. Cros și ateliere de handbal, baschet, tenis și badminton Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia, alături de Primăria Municipiului Alba Iulia și CSM Alba Iulia, vă invită să participați, în ziua de 26 Aprilie 2024, la Programul educativ – sportiv ”START LA […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea