FOTO. Incendiu în Alba Iulia, în curtea operatului de salubritate Salprest: Fumul negru s-a observat de la 10 kilometri

Circa 200 de pubele și 100 de containere au ars, miercuri, în curtea operatorului de salubritate Salprest, care își desfășoară activitatea în zona șoselei de centură a municipiului Alba Iulia, iar pentru stingerea lui au intervenit 15 pompieri cu trei autospeciale, fumul negru observându-se în miezul zilei de la zece kilometri depărtare.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Alba, în incendiu au ars circa 200 de pubele și 100 de containere, însă nicio persoană nu a fost rănită.

ELIT

”Detașamentul Alba Iulia a intervenit cu trei autospeciale de lucru cu apă și spumă și 15 pompieri pentru stingerea unui incendiu în curtea societății comerciale Salprest, în zona șoselei de centură a municipiului. Au ars aproximativ 200 de pubele și 100 de containere. Acestea erau goale. Nu au existat victime. La fața locului s-a deplasat și o mașină SMURD pentru orice eventualitate”, au declarat, pentru ziarulunirea.ro, reprezentanți ai ISU Alba.

Fumul negru și înecăcios produs în urma incendiului era vizibil de la circa 10 kilometri.

Cititori ai ziaruluiunirea.ro au trimis fotografii cu fumul negru, realizate în dreptul localității Oiejdea, aflată la circa zece kilometri de societatea comercială. De asemenea, alții au declarat că au observat incendiul în timp ce erau în coloană, pe DN1, între Alba Iulia și Sebeș.

Operatorul de salubritate Salprest ridică gunoiul menajer din mai multe localități din județul Alba.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Apocalipsa lui Rika 19 iulie 2017 at 18:17

Acel fum e toxic ! unde e garda de mediu sa dea amenda la samsari de gunoaie ce fac banii din gunoi si polueaza mediu zi buzunarul omului ?

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...