Rămâi conectat

Cultură Educație

FOTO: Încă o zi de liceu pentru absolvenţii promoţiei 1993 de la HCC. Astăzi s-a strigat catalogul după 20 de ani

Dragoş Suciu

Publicat

în

Terminarea liceului HCC - 20 ani006Moment plin de emoţii pentru foştii elevi ai Colegiului Naţional Horea Cloşca şi Crişan care s-au întâlnit astăzi la ora 11.00 după 20 de ani de la terminarea studiilor liceale. Cu toate că timpul a trecut peste ei, cei aproximativ 200 de absolvenţi care au venit la acest eveniment au rămas la fel de tineri, veseli şi distraţi ca şi în prima zi de şcoală. 

Întâlnirea pe holurile liceului a început cu îmbrăţişări, zâmbete şi cuvinte frumoase, după care colegii au intrat în fostele clase de curs însoţiţi de nelipsitul catalog şi profesorul diriginte. Lucrurile erau puţin schimbate, acum 20 de ani, profilurile absolvite au fost de matematică-fizică, chimie-biologie, chimie industrială, filologie şi ştiinţe sociale. După ce s-a strigat catalogul şi fiecare absolvent a prezentat în faţa clasei o scurtă poveste de viaţă, au ieşit cu toţii la poza de grup, în faţa Colegiului, acolo unde a fost făcută şi Terminarea liceului HCC - 20 ani009ultima poză în calitate de colegi, în clasa a XII-a.  Mai sunt şi acum profesori în activitate care au predat domnilor şi doamnelor care se află acum, în jurul vârstei de 40 de ani. Printre aceştia amintim directorul Colegiului, Cerbu Valer, profesorul de fizică, Marin Roşca şi profesoara de chimie Iordănescu. Deşi vremea din această dimineaţă nu a fost prielnică pentru întrevedere, după poza de grup foştii colegi au poposit la câte o terasă din oraş pentru a depăna mai multe amintiri.

Pentru că fiecare eveniment de un asemenea nivel trebuie sărbătorit într-un mod aparte elevii promoţiei 1989 – 1993 se vor întâlni la Hotel Cetate, de la ora 18.00 în amintirea celor mai frumoşi ani… anii de liceu.

Mai multe poze puteţi găsi pe pagina de Facebook a Ziarului Unirea.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

1 iulie 2024: Concert special de clavecin la Catedrala Romano-Catolică ,,Sfântul Mihail” din Alba Iulia, susținut de pianistul Stanisław Łopuszyński

Bera Larisa

Publicat

în

1 iulie 2024: Concert special de clavecin la Catedrala Romano-Catolică ,,Sfântul Mihail” din Alba Iulia, susținut de pianistul Stanisław Łopuszyński Luni, 1 iulie 2024, ora 19:00, va avea loc un concert special de clavecin la Catedrala Romano-Catolică ,,Sfântul Mihail” din Alba Iulia, susținut de pianistul Stanisław Łopuszyński. Citește și: JOI, 27 iunie: Noi întâlniri ale […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea