Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| Încă o victimă a loturilor de mobilitate! Un șofer a rămas ”parcat”, din cauza unei gropi

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO| Încă o victimă a loturilor de mobilitate! Un șofer a rămas ”parcat”, din cauza unei gropi

Astăzi, la intersecția străzilor Macului și Mușețelului din Alba Iulia, un șofer s-a confruntat cu o situație neplăcută atunci când mașina sa a rămas blocată într-o groapă adâncă, ca urmare a lucrărilor de modernizare în desfășurare în oraș.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Gropile care s-au format pe străzile din Alba Iulia din cauza lucrărilor de modernizare au devenit o problemă tot mai mare pentru șoferi și locuitori. Astăzi, un șofer nefericit a fost martorul acestei probleme atunci când mașina sa a căzut într-o groapă adâncă, la intersecția străzilor Macului și Mușețelului.

Locuitorii orașului își exprimă îngrijorarea cu privire la siguranța și starea drumurilor în contextul lucrărilor în desfășurare și speră că autoritățile vor găsi soluții eficiente pentru a rezolva această problemă în cel mai scurt timp posibil.

Până atunci, se recomandă șoferilor să circule cu prudență și să fie atenți la starea drumurilor din Alba Iulia pentru a evita astfel de incidente neplăcute.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Lista candidaților pentru funcția de primar în municipiile și orașele din județul Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de primar în municipiile și orașele din județul Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Ofertă săracă pentru locuitorii municipiilor și orașelor din județul Alba, la algerile locale din anul 2024. Comparativ cu anul 2020, sunt mai puțini candidați pentru funcția de primar, întrucât sunt mai puține partide, unele dintre […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea