Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO | Încă 23 de garaje din Alba Iulia, demolate: Vor fi amenajate noi locuri de parcare în locul acestora

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO | Încă 23 de garaje din Alba Iulia, demolate: Vor fi amenajate noi locuri de parcare în locul acestora

În Municipiul Alba Iulia vor fi demolate în că 23 de garaje, viceprimarul Emil Popescu anunțând faptul că vor fi amenajate noi locuri de parcare în locul acestora.

„Garajele se află în Cetate, în zonele Albina – spate M-uri, spital și în spatele Bulevardului Transilvaniei. Este vorba despre construcții pentru care Primăria nu a mai prelungit contractele de concesiune.

În locul garajelor respective, administrația locală va amenaja locuri de parcare rezidențiale. Este o soluție optimă, având în vedere lucrările de mobilitate și nevoia sporită de a găsi soluții pentru ca albaiulieni să aibă unde să își lase autoturismele.

Anterior demolării, proprietarii garajelor în cauză au primit înștiințări din partea Poliției Locale. Menționez că o parte dintre cetățeni, cărora le mulțumesc, și-au demontat singuri construcțiile.

Actiunile de demolare vor continua și în perioada următoare. Vă voi ține la curent pe marginea acestui subiect”, a transmis viceprimarul Emil Popescu, prin intermediul paginii de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

23 iulie 2024 | COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba, până la ora 21.30: Averse, descărcări electrice și intensificări ale vântului. Localitățile vizate

Ziarul Unirea

Publicat

în

23 iulie 2024 | COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba, până la ora 21.30: Averse, descărcări electrice și intensificări ale vântului. Localitățile vizate ANM a emis marți seara o atenționare cod galben de furtună, valabilă în mai multe localități din Alba, până la ora 21.30. Citește și: Cum va fi vremea până în 19 august […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea