Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO | Încă 23 de garaje din Alba Iulia, demolate: Vor fi amenajate noi locuri de parcare în locul acestora

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO | Încă 23 de garaje din Alba Iulia, demolate: Vor fi amenajate noi locuri de parcare în locul acestora

În Municipiul Alba Iulia vor fi demolate în că 23 de garaje, viceprimarul Emil Popescu anunțând faptul că vor fi amenajate noi locuri de parcare în locul acestora.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

„Garajele se află în Cetate, în zonele Albina – spate M-uri, spital și în spatele Bulevardului Transilvaniei. Este vorba despre construcții pentru care Primăria nu a mai prelungit contractele de concesiune.

În locul garajelor respective, administrația locală va amenaja locuri de parcare rezidențiale. Este o soluție optimă, având în vedere lucrările de mobilitate și nevoia sporită de a găsi soluții pentru ca albaiulieni să aibă unde să își lase autoturismele.

Anterior demolării, proprietarii garajelor în cauză au primit înștiințări din partea Poliției Locale. Menționez că o parte dintre cetățeni, cărora le mulțumesc, și-au demontat singuri construcțiile.

Actiunile de demolare vor continua și în perioada următoare. Vă voi ține la curent pe marginea acestui subiect”, a transmis viceprimarul Emil Popescu, prin intermediul paginii de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Trecerea pe sub masa, în Vinerea Mare: Ce semnificație are gestul trecerii pe sub Sfântul Epitaf

Ziarul Unirea

Publicat

în

Trecerea pe sub masa, în Vinerea Mare: Ce semnificație are gestul trecerii pe sub Sfântul Epitaf Vinerea Mare, Vinerea Paştilor, Vinerea Seacă sau Vinerea Patimilor este ziua în care Domnul Iisus Hrisos, Mântuitorul lumii, a fost răstignit. Este zi de mare doliu a întregii creştinătăţi. Zi aliturgica, pentru ca Liturghia reprezinta jertfa nesangeroasa a lui […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea