FOTO: În ultima etapă din Liga a IV-a, Mureşul Vinţu de Jos – Dalia Sport Daia Română 5-4 | Meci spectacol în duelul antrenorilor Manea şi Fogoroşi

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Muresul Vintu de Jos-Dalia Sport Daia Romana26Mureşul Vinţu de Jos a întâlnit în ultima etapă din Liga a IV-a, Dalia Sport Daia Română. Partida de la Vinţu de Jos s-a terminat cu victoria gazdelor, 5-4 (3-3), la capătul unui meci spectaculos, în care oaspeţii au condus în mai multe rânduri.

Partida a fost lipsită de miză, însă fotbaliştii celor două echipe au făcut spectacol pe teren, la despărţirea de sezonul 2014-2015 a Ligii a IV-a.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Golurile partidei au fost înscrise de Păcurar (25), Cl. Oara (35, 70), P. Muntean (41), Andreica (78), respectiv Brînză (8, 22), Samoilă (37), Pop (61).

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Mureşul Vinţu de Jos va juca vineri în finala Cupei României – faza pe judeţ contra Performanţei Ighiu, în reeditarea duelului din campionat.

Cunoscută drept o nucă tare, mai ales în acest retur de campionat, Dalia Sport Daia Română nu s-a predat pe terenul viceliderului şi a condus în 3 rânduri partida. (2-0, 3-2, 4-3).

Scorul a fost deschis în min. 8 de Brînză, la capătul unei acţiuni colective, iar atacantul golgeter al Daliei şi-a trecut în cont dubla în min. 22.

Păcurar a micşorat diferenţa cu un şut de efect, din poziţie imposibilă în min. 25, iar Oară a adus egalarea pe tabelă cu o lovitură de cap în min 35.

În min. 37, Samoilă a adus Dalia din nou în avantaj cu un şut plasat de la mare distanţă, iar P. Muntean a stabilit scorul de 3-3 la pauză.

Dalia a revenit în avantaj în min. 61 după ce Brînză a executat foarte bine o lovitură liberă, mingea a fost respinsă în bară de Man, şi a ajuns la Pop, care a îndeplinit o simplă formalitate. Oară a reuşit dubla în min. 70 şi a readus egalitatea pe tabelă.

Mureşul Vinţu de Jos şi-a continuat atacurile, iar în min. 78, Andreica a iniţiat o acţiune pe care a şi finalizat-o elegant, gol care a consfinţit rezultatul final al partidei, 5-4.

Mureşul Vinţu de Jos (antrenor Mihai Manea): Roman – Andreica, Borşoi, Oniga, Gavrilă, Stoica, Javla, I. Cristea, Păcurar, P. Muntean, Cl. Oara.

Dalia Sport Daia Română (antrenor Ştefan Fogoroşi): Pojar, Stoia, Pop, Simtion, Hileagă, Stan, Samoilă, Mărginean, Drăgoi, Bişboacă, Brînză.

[Gallery not found]

Tudor Stan