Rămâi conectat

Sport

FOTO: În ultima etapă din Liga a IV-a, Mureşul Vinţu de Jos – Dalia Sport Daia Română 5-4 | Meci spectacol în duelul antrenorilor Manea şi Fogoroşi

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Muresul Vintu de Jos-Dalia Sport Daia Romana26Mureşul Vinţu de Jos a întâlnit în ultima etapă din Liga a IV-a, Dalia Sport Daia Română. Partida de la Vinţu de Jos s-a terminat cu victoria gazdelor, 5-4 (3-3), la capătul unui meci spectaculos, în care oaspeţii au condus în mai multe rânduri.

Partida a fost lipsită de miză, însă fotbaliştii celor două echipe au făcut spectacol pe teren, la despărţirea de sezonul 2014-2015 a Ligii a IV-a.

Golurile partidei au fost înscrise de Păcurar (25), Cl. Oara (35, 70), P. Muntean (41), Andreica (78), respectiv Brînză (8, 22), Samoilă (37), Pop (61).

Mureşul Vinţu de Jos va juca vineri în finala Cupei României – faza pe judeţ contra Performanţei Ighiu, în reeditarea duelului din campionat.

Cunoscută drept o nucă tare, mai ales în acest retur de campionat, Dalia Sport Daia Română nu s-a predat pe terenul viceliderului şi a condus în 3 rânduri partida. (2-0, 3-2, 4-3).

Scorul a fost deschis în min. 8 de Brînză, la capătul unei acţiuni colective, iar atacantul golgeter al Daliei şi-a trecut în cont dubla în min. 22.

Păcurar a micşorat diferenţa cu un şut de efect, din poziţie imposibilă în min. 25, iar Oară a adus egalarea pe tabelă cu o lovitură de cap în min 35.

În min. 37, Samoilă a adus Dalia din nou în avantaj cu un şut plasat de la mare distanţă, iar P. Muntean a stabilit scorul de 3-3 la pauză.

Dalia a revenit în avantaj în min. 61 după ce Brînză a executat foarte bine o lovitură liberă, mingea a fost respinsă în bară de Man, şi a ajuns la Pop, care a îndeplinit o simplă formalitate. Oară a reuşit dubla în min. 70 şi a readus egalitatea pe tabelă.

Mureşul Vinţu de Jos şi-a continuat atacurile, iar în min. 78, Andreica a iniţiat o acţiune pe care a şi finalizat-o elegant, gol care a consfinţit rezultatul final al partidei, 5-4.

Mureşul Vinţu de Jos (antrenor Mihai Manea): Roman – Andreica, Borşoi, Oniga, Gavrilă, Stoica, Javla, I. Cristea, Păcurar, P. Muntean, Cl. Oara.

Dalia Sport Daia Română (antrenor Ştefan Fogoroşi): Pojar, Stoia, Pop, Simtion, Hileagă, Stan, Samoilă, Mărginean, Drăgoi, Bişboacă, Brînză.

[nggallery id=608]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea