FOTO: În turul al doilea al Cupei României, Industria Sârmei Câmpia Turzii – Performanţa Ighiu 1-4 (0-2) | Echipa din Alba poate pierde la „masa verde”, pentru că a efectuat patru înlocuiri!

Cupa ISCT - Performanta Ighiu 3Performanţa Ighiu poate pierde la „masa verde” pentru că efectuat 4 înlocuiri în loc de trei în întâlnirea din Cupa României, din deplasare cu Industria Sârmei Câmpia Turzii, deși a învins cu 4-1.

Pe de altă parte, anul trecut a fost un caz similar cu Ripensia Timișoara și UTA, care în prima fază au fost sancționate cu pierderea meciului cu 0-3, dar apoi FRF le-a dat câștig de cauză, iar cele două combatante au continuat parcursul în cupă.

Faptul că și Industria Sârmei Câmpia Turzii a făcut și ea 4 înlocuiri, poate fi favorabil și pentru Performanța Ighiu, din pricina acestei culpe comune, FRF putând menține rezultatul de pe teren.

Același lucru se poate întâmpla și în cazul adversarilor, care și ei au efectuat 4 modificări, astfel că meciul poate fi pierdut 0-3 de ambele formații la „masa verde” pentru că nu au respectat regulamentul în vigoare în această ediție!

În cazul Performanței vorbim despre o neglijență organizatorică.

Pe teren, Performanța a obținut calificarea în turul al treilea al Cupei României, după ce a învins în deplasare pe Industria Sârmei Câmpia Turzii, scor 4-1 (2-0).

 

La pauză scorul a fost 2-0 în favoarea oaspeților grație golurilor marcate de Făgărășanu (23) – din lovitură liberă și F. Himcinschi (45) – reluare din 6 metri.

În minutul 63, ex-uniristul Ad. Voiculeț a redus handicapul cu un eurogol, voleu din 16 metri în vinclu.

În minutele 80 și 85, S. Szekely și-a trecut în cont dubla.

Au evoluat echipele: *Industria Sârmei: R. Moldovan – V. Marcu, Șoancă, A. Bucur, Oroian, V. Babă, Tescar, Fl. Dan, Ad. Voiculeț, R. Balint, D. Popa; rezerve Czuli, Kiesz, G. Mocan, A. Rusu, Curta, P. Kovacs, M. Moldovan. Antrenor Valentin Șandru.

*Performanța: Tiut – Bold, Mintaș, Vlădia (46, Ov. Turuș), E. Cornea, Fetița (55, Gâț), Poiană, Făgăgășanu, Bodea, R. David (46, S. Szekely), F. Himcinschi (75, Circov), rezerve Mikloș – S. Szekely, G. Toma, Ov. Turuș, Circov, Cherecheș, Gâț. Antrenor Adorian Himcinschi.

Foto: Jenu Pop, Turdanews.ro

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...