Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| În straie populare, la VOT! O mămică din Alba Iulia împreună cu copiii ei au venit îmbrăcați în costume tradiționale la secția de votare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cu toate că pandemia de coronavirus a descurajat mulți oameni din a vota, lucru reflectat și în prezența redusă la vot din acest an, comparativ cu cel din 2016, o mămică din Alba Iulia, împreună cu cei 2 copii ai ei, nu s-a lăsat intimidată.

Îmbrăcați în straie populare și ,,gătiți” pentru această zi, cei trei s-au îndreptat spre secția din Municipiul Alba Iulia la care aceștia au fost arondați, pentru a face parte din schimbare.

În prezent, un număr de 70 367 de cetățeni din județul Alba și-au exprimat votul la alegerile parlamentare din acest an, însemnând un procent de 22,80% până la ora 16:00.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Renovarea sediului Poliției Locale din Alba Iulia: Licitația de 1.8 milioane de lei, lansată în SEAP

Ziarul Unirea

Publicat

în

Renovarea sediului Poliției Locale din Alba Iulia: Licitația de 1.8 milioane de lei, lansată în SEAP Primăria Municipiului Alba Iulia a lansat recent, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice o licitație pentru lucrări în cadrul proiectului „Renovarea energetică a clădirilor publice din Municipiul Alba Iulia – Serviciul Poliția Locală”. Valoarea totală estimată a investiției este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea