Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: În primul meci din play-off, Volei Alba Blaj – CSM Bucureşti 3-0 *Miercuri, 12 martie, se dispută al doilea meci

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba Blaj - CSM Bucuresti4Volei Alba Blaj a învins în Sala „Timotei Cipariu” pe CSM Bucureşti, de Ziua Femeii, în primul meci din play off, scor 3-0 (25-13, 25-13, 25-12).

Gruparea din „Mica Romă” a încântat asistenţa formată din peste 700 de spectatori, făcând un pas mare spre o performanţă remarcabilă, calificarea în semifinale! „Asta e echipa noastră, aşa mi-am dorit-o de la începutul sezonului, să jucăm cu determinare fiecare minge, indiferent de scor. Ne aşteaptă un meci dificil la Bucureşti, dar dacă evoluăm ca şi astăzi, totul e OK„, a declarat antrenorul Branko Gajic.

Branko Gajic a utilizat distribuţia Adina Salaoru, Roxana Ivanof, Luminiţa Trombiţaş, Milagros Collar, Vali Rusu, Adriana Dudnic, Katija Medved, iar pe parcurs au intrat Denisa Viloiu Miroslava Kijakova, (n-au evoluat Florencia Busquets, Adina Stanciu, Ramona Rus).

*”Meci fantastic”, a spus Ştefănescu

Miercuri, 12 martie, la Bucureşti va avea loc al doilea joc, iar în cazul unui succes gruparea din „Mica Romă” se va califica în semifinalele campionatului, în caz contrar va fi nevoie de un al treilea meci decisiv, în 16 martie, la Blaj. „Meci fantastic făcut de fetele noastre. Trebuie să rămanem modeşti şi cu capul jos, pentru că la Bucureşti va fi mult mai greu. Ne-am impus de o manieră categorică, iar publicul a fost unul de nota 10„, a declarat preşedintele Sergiu Ştefănescu.

Foto, DRAGOŞ BASARABA

[nggallery id=1255]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea