Rămâi conectat

Sport

FOTO: în derbyul Seriei a 5-a din Liga a 3-a, Metalurgistul Cugir – Şoimii Pâncota 1-0 *Eurogol Claudiu Oara

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Metalurgistul Cugir-Soimii Pancota22Metalurgistul Cugir a câştigat derbyul Seriei a 5-a din Liga a 3-a, sub Drăgana, cu Şoimii Pâncota, scor 1-0 prin golul de senzaţie marcat de Claudiu Oara în minutul 70, meci contând pentru etapa a 18-a.

Partidă încărcată de evenimente, în minutul 32 portarul Irimia eliminat direct, în vreme ce în minutul 65, tehnicianul Cugirului, Marius Opric a fost trimis în tribună de către central pentru proteste. „Ne-am pregătit bine în această săptămână şi sunt fericit pentru victorie şi pentru joc. A fost un meci al nervilor din cauza arbitrilor. Puteam câştiga mult mai clar, am avut un gol anulat eronat, dar importante sunt cele 3 puncte. Oară este un jucător care îmi place foarte mult, şi aşteptăm să ajungă la capacitate maximă. Îl felicit pentru gol. Ne aşteaptă şi alte meciuri tari, însă ne vedem de pregătire. Îi dedic victoria de astăzi soţiei mele”  a punctat Marius Opric antrenor Metalurgistul Cugir.

*Revanşă pentru anul trecut

Marius Opric are el meciul său direct cu Şoimii Pâncota, echipă care i-a blocat stagiunea trecută drumul spre promovare cu FC Hunedoara. „Nu vorbim de revanşă, dar s-au adunat multe, inclusiv în tur„, a spus tehnicianul hunedorean, care nu a detaliat conflictul verbal cu Dan Cuedar, tehnicianul arădean. La finele jocului, din tribună, unde a fost trimis pentru proteste, Opric a avut un aspru conflict verbal cu Cuedan, doar un gard despărţindu-i pe cei doi, însă a fost loc de vorbe grele. „O victorie rămâne o victorie, dar aceste puncte sunt foarte importante pentru noi în conjunctura luptei din play-off. Claudiu Oara a semnat o reuşită extraordinară, mă bucur că şi-a arătat valoarea şi ne-a ajutat„, a explicat preşedintele Ciprian Pahone. La finele întâlnirii, o mână de suporteri localnici i-a apostrofat pe oficialii vizitatori, însă după intervenţia forţelor de ordine lucrurile au intrat în normalitate, decisive fiind implicările lui Petric şi Pahone, care i-au potolit pe fani.

*Gol de aur pentru Claudiu Oara

Introdus pe teren în minutul 69 în locul lui George Negură, fostul mijlocaş al Unirii Alba Iulia, Oara a înscris un gol de senzaţie la prima atingere de balon, semnând astfel prima reuşită pentru actuala sa echipă. „Mă bucur foarte mult că am înscris un gol care a însemnat trei puncte mari pentru Metalurgistul. N-am mai înscris din luna iunie a anului trecut când am punctat pentru o altă formaţie arădeană, UTA. Este întâia oară în carieră când marchez la prima atingere de balon. Nu pot să spun  că a fost cea mai frumoasă reuşită a carierei, dar recunosc că a fost o execuţie dificilă şi a rezultat un gol spectaculos”, a precizat Claudiu Oara, ultima achiziţie a Cugirului.

Distribuţia gazdelor au fost compusă din Tiut – Iul. Cristea, Schuller, Potopea, Trăşcan – Negură (69, Cl. Oara), M. Neagu, Itu, Şuteu (89, Şt. Radu) – Cîrstean, I. Radu (85, Câmpean); rezerve Lăncrănjan, Tăban, T. Tothăzan, G. Goronea.

Din postura de lider al seriei, trupa lui Opric are 33 de puncte, 7 partide fără înfrângere şi 4 succese la rând. În runda următoare Metalurgistul va sta, şi va disputa un amical, la Făget, cu Milenium Giarmata (locul 4 în Seria a 4-a).

[nggallery id=1248]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea