Rămâi conectat

Sport

FOTO: În derby-ul etapei din Liga a IV-a, Euro Şpring – Performanţa Ighiu 1-3 | Triplă pentru Romică David

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În capul de afiş al etapei a 27-a, Euro Şpring a întâlnit pe teren propriu, liderul Performanţa Ighiu. Euro Spring-Performanta Ighiu56Meciul a fost unul spectaculos şi s-a terminat cu victoria elevilor lui Himcinschi, 3-1 (2-0). Pentru ighienii a marcat Romică David (2, 24, 80), iar golul de onoare al gazdelor a fost reuşit de Tănase (75 – penalty).

Performanţa a scăpat de un meci din seria celor de foc, urmând trei dueluri dificile cu Dalia Sport, Mureşul Vinţu şi Şurianu Sebeş.

*Euro Şpring la prima înfrângere din retur

Partida a început cu 20 de minute întârziere la solicitarea gazdelor, cărora nu le-au ajuns o parte din jucători, de la Sibiu. Performanţa a început tare şi în minutul 2 a profitat de o bâlbâială în apărarea adversă şi a punctat prin R. David. Golgeterul fotbalului judeţean din ultimii 4 ani a reuşit dubla în min. 24, stabilind scorul primei reprize.

În cea de a doua parte, Euro Şpring a trecut la conducerea jocului şi după o bară, au reuşit să puncteze din penalty, în min. 75 prin Tănase. Şpringul a forţat egalarea, însă R. David a finalizat excelent un contraatac în min. 80.  Ighiul a mai ratat două ocazii până la final, însă tabela a rămas neschimbată, iar Performanţa s-a impus cu 3-1.

Euro Şpring (antrenor Horea Ciucă): Mihăilescu – Matiaş, Ghel, Ov. Muntean, Juncan, Bodea, Fălămaş, Tănase, Osogo, Cosovan, Ciucă.

Performanţa Ighiu (antrenor Adorian Himcinschi): R. Unchiaş – D. Nemeş, Potopea, H. Marian, G. Toma, R. Moga, Oniche, O. Turuş, Bălaş, S. Turuş, R. David.

[nggallery id=498]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea