Rămâi conectat

Sport

FOTO: În Adunarea Generală AJF Alba de astăzi s-a stabilit data următoarelor alegeri *Noul preşedinte va fi ales în 8 iunie

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Adunare Generala AJF Alba martie2Astăzi la Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia a avut loc Adunarea Generală Extraordinară a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Alba. Cele mai importante proiecte de pe ordinea de zi au fost votate în unanimitate, neexistând niciun fel de problemă în şedinţa publică.

Şedinţa a fost statutară, fiind prezenţi în Adunarea Generală peste 60 de reprezentanţi a i fotbalului judeţean. Adunarea a debutat cu un moment de reculegere în memoria fostului arbitru şi observator aiudean, Simion Mulea care a trecut în nefiinţă la începutul acestui an. Preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Alba, Sorin Corpodean a salutat alegerea lui Răzvan Burleanu la şefia Federaţiei Române de Fotbal precizând că „pentru buna desfăşurare a fotbalului românesc, tânărul Răzvan Burleanu are nevoie de ajutorul tuturor reprezentanţilor din sportul rege, de la cel mai mic şi până la cel mai mare”.

*S-au stabilit ţintarele pentru Liga a IV-a şi Liga a V-a

Ca punct pe ordinea de zi „calendarul competiţional pentru returul sezonului” membri Adunării Generale au votat datele de desfăşurare ale Ligii a IV-a şi Ligii a V-a. Astfel, începând cu weekendul viitor Liga a IV-a va lua startul, urmând să se desfăşoare o etapă intermediară în „Săptămâna Mare”, mai exact vor fi meciuri programate, miercuri 16 aprilie. Toate AJF-urile din ţară sunt obligate ca până la data de 9 iunie să transmită Federaţiei Române de Fotbal echipa participantă la barajul de promovare pentru Liga a III-a. Liga a V-a va porni în returul campionatului pe 22 şi 23 martie, urmând ca etapele din acest eşalon să se desfăşoare normal, cu meciuri programate la fiecare sfârşit de săptămână, fără etape intermediare.

*Finala Cupei României pe judeţ şi Alegerile pentru preşedinţia AJF Alba vor avea loc în 8 iunie

Biroul Executiv al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Alba a stabilit ca Finala Cupei României pe judeţ să se desfăşoare în 8 iunie, proiect votat în unanimitate în Adunarea Generală de astăzi. Tot atunci a fost votată data de alegeri pentru noua structură a AJF Alba. Preşedintele Sorin Corpodean a declarat că alegerile au fost programate în iunie din mai multe motive printre care: stabilirea unui portofoliu cu întreaga activitate a Biroului Executiv al AJF Alba pe durata întregului mandat, restituirea către Consiliul Judeţean Alba a unei sume de bani, tranzacţia urmând să fie făcută în tranşe, iar preşedintele AJF Alba este responsabil de acest lucru, şi terminarea întregului sezon competiţional al AJF Alba. Fostul mare arbitru FIFA, Sorin Corpodean a trimis săgeţi către viitorul candidat la şefia AJF Alba, Augustin Damian, făcând referire la declaraţiile acestuia din interviul realizat de ziarulunirea.ro, în urmă cu o săptămână. „Alţii au început campania electorală” a declarat actualul preşedinte al fotbalului judeţean Alba.

În Adunarea Generală de astăzi s-au prezentat date despre activitatea financiară a AJF Alba şi au fost dezafiliate 5 echipe neparticipante în campionatele fotbalului judeţean. Sportul Sebeş va reveni din vară pe terenurile de fotbal din judeţ, anunşul fiind făcut de către preşedintele echipei Gabriel Ţoţonea.

[nggallery id=1257]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Înotătorii LPS Alba Iulia la Naționale: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz

Dan HENEGAR

Publicat

în

Înotătorii LPS Alba Iulia la Campionatele Naționale de seniori, tineret și juniori: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz La Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, înotătorii de la LPS Alba Iulia au reușit rezultate de apreciat, fiind adjudecate 5 medalii, toate în probele juniorilor II. Astfel, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea