Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: Hotel Transilvania, de la clădirea ponosită, la complexul modern de azi, la împlinirea unui an de la redeschidere

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Povestea Hotel Transilvania a început să fie scrisă în 1972. A fost, încă de pe atunci, un simbol al orașului, un loc unde oaspeți din Alba Iulia sau din alte orașe veneau pentru a discuta subiecte importante, pentru a savura preparate deosebite sau pur și simplu pentru a se simți bine.

image003În anul 2013, clădirea emblematică a fost achiziționată de Florea Grup, care tot atunci a demarat un amplu proces intens de renovare, în cadrul căruia au fost refăcute complet dotările și a fost regândit întreg conceptul de design interior. Hotelul a fost modernizat în stil contemporan, în care s-a pus mult accent pe calitatea materialelor folosite și pe detalii ale design-ului care dau un caracter aparte spațiilor. În camere se remarcă nota de contrast a culorilor,  nuanța intensă de roșu carmin ce rafinează și oferă personalitate cromaticii neutre a ansamblului. Tehnologia a fost o altă parte importantă a investiției,  fiecare dintre camerele de 4 stele fiind dotată cu sistem persoanlizat de reglare a temperaturii, cu Smart TV, iluminare cu led-uri și încălzire cu ajutorul panourilor solare, care fac din Hotel Transilvania o construcție eco-friendly.

Redeschiderea hotelului a avut loc în aprilie 2015, în cadrul unei ceremonii distinse. Hotel Transilvania are acum 80 de camere, 2 săli de conferință, un restaurant cu terasă și un English Bar. De la redeschidere, hotelul a găzduit oaspeți din peste 50 de țări, veniți în Alba Iulia atât pentru a vizita orașul, cât și în interes de afaceri.

Mulțumim tuturor oaspeților, partenerilor și colegilor noștri pentru că ne-au sprijinit să ducem povestea mai departe!

ANIVERSARE HOTEL TRANSILVANIA (2) (1024x678)

Pentru a vă face o idee cât mai clară despre ce a însemnat transformarea hotelului, vă invităm să vedeți foto-povestea anexată.

[nggallery id=1881]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea