Rămâi conectat

Sport

FOTO: HC Alba Sebeş – HCM Baia Mare 18-36 (10-17) | Vicecampioana de neoprit, al treilea eşec la rând

Tudor Stan

Publicat

în

HC Alba Sebeş nu a rezistat în faţa vicecampioHC Alba Sebes-HCM Baia Mare161anei HCM Baia Mare, pierzând în Sala „Florin Fleşeriu”, în etapa a 3-a a Ligii Naţionale de handbal feminin, scor 18-36 (10-17).

Atmosfera din Sala „Florin Fleşeriu” a fost una la cote înalte, cu un duel purtat între cele două galerii, vicecampioanele fiind încurajate de un grup de aproximativ 30 de persoane venite din Maramureş.

Partida a început bine pentru nou promovata HC Alba Sebeş, condusă de Teanu Popa, care a ţinut piept echipei din Baia Mare până spre finalul primei reprize (10-11), moment în care jocul s-a rupt şi vicecampioana s-a distanţat la 7 goluri pe tabelă, 10-17, scor care s-a păstrat la intrarea la cabine.

În cea de a doua repriză, Seviştean Popa a apelat la mai multe schimbări, însă pe fondul greşelilor din apărare şi a lipsei de concentrare la finalizare, Sebeşul a capotat, iar jocul a devenit o simplă formalitate pentru adversare.

„Meciul anului” a însemnat un spectacol sportiv, dar în acelaşi timp al treilea eşec consecutiv pentru nou-promovata condusă de Teanu Popa. „Nu se poate să rezistăm 25 de minute și apoi să dăm cu piciorul la tot ce am făcut bun. După pauză am căzut, echipa a fost alta. Nu înțeleg de ce se întâmplă acest lucru, pentru că la antrenamentul este altul. Fetele care intră nu se ridică la nivelul titularelor„, a spus Seviștean Popa.

Golurile gazdelor au fost înscrise de Alexandra Andrei – 1o, Andreea Antoce -2 , Alina Șorodoc -2, Cristina Mitrache, Ana Ciolan, Lavinia Dobromir, Bianca Bogdan – câte unul.

Pentru HCM au punctat: Katarina Jezic – 8, Timeea Tătar – 5, Melinda Geiger – 5, Lois Abbingh – 5, Ada Nechita – 4, Ana Maria Tănăsie – 3, Gabriela Perianu – 3, Allison Pineau – 2, Valentina Elisei – unul.

Următorul joc va fi unul special, derby-ul Sebeşului în elită între antrenorii Alexandru Weber şi Seviştean Popa, respectiv Măgura Cisnădie şi HC Alba Sebeş.

[nggallery id=943]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de meciuri și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea