Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| Haină nouă pentru clădirea Liceului de Arte ”Regina Maria” din Alba Iulia: Voicu Paul: „Mai lipsesc doar micii artiști”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Într-o postare pe contul său de pe o rețea de socializare, viceprimarul cu atribuții de primar, Voicu Paul anunță că vechea clădire a Liceului de Arte ”Regina Maria” din Alba Iulia a fost modernizată complet, cu o investiție de aproape 300.000 de lei.

„Proba de sunet e deja făcută. Mai lipsesc doar micii artiști, îi așteptăm cu drag, din toamnă, la școală. La NOUA școală. Pentru că Liceul de Arte „Regina Maria” a trecut printr-o transformare importantă, la fel ca majoritatea școlilor și grădinițelor din Alba Iulia, în această vară.

Vechea clădire este complet modernizată, de la săli de clasă, la grupuri sanitare. La fel și clădirea de la intersecția cu strada Călărași. Instalații de încălzire, gresie, parchet, geamuri, uși, amenajare curte interioară – sunt doar poziții în inventarul celor aproximativ 300 000 de lei investiți. În schimb, merită menționat felul în care directorul Ioan Chiciudean a reușit să completeze cu atitudine și implicare totală aceste investiții. Sponsorizările atrase, echipamente, bănci etc., ne-au convins că cel care dă tonul aici, dă totul pentru elevii liceului.

Nimic diferit în felul în care am abordat și alte clădiri din rețeaua școlară, în vara asta. Vom reveni cu detalii”, a scris Voicu Paul.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Taxele și impozitele locale 2025, la Alba Iulia, indexate cu 10,4%, fără consultare publică. Creștere de aproape 25% în 2 ani

Unirea Ziarul

Publicat

în

Taxele și impozitele locale 2025, la Alba Iulia, indexate cu 10,4%, fără consultare publică. Creștere de aproape 25% în 2 ani Pe orindea de zi a ședinței ordinare a consiliului local Alba Iulia din data de 29 aprilie 2024 se află proiectul de hotărâre privind indexarea cu 10,4% a taxelor și impozitelor locale pe anul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea