FOTO| Haină nouă pentru clădirea Liceului de Arte ”Regina Maria” din Alba Iulia: Voicu Paul: „Mai lipsesc doar micii artiști”

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Într-o postare pe contul său de pe o rețea de socializare, viceprimarul cu atribuții de primar, Voicu Paul anunță că vechea clădire a Liceului de Arte ”Regina Maria” din Alba Iulia a fost modernizată complet, cu o investiție de aproape 300.000 de lei.

„Proba de sunet e deja făcută. Mai lipsesc doar micii artiști, îi așteptăm cu drag, din toamnă, la școală. La NOUA școală. Pentru că Liceul de Arte „Regina Maria” a trecut printr-o transformare importantă, la fel ca majoritatea școlilor și grădinițelor din Alba Iulia, în această vară.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Vechea clădire este complet modernizată, de la săli de clasă, la grupuri sanitare. La fel și clădirea de la intersecția cu strada Călărași. Instalații de încălzire, gresie, parchet, geamuri, uși, amenajare curte interioară – sunt doar poziții în inventarul celor aproximativ 300 000 de lei investiți. În schimb, merită menționat felul în care directorul Ioan Chiciudean a reușit să completeze cu atitudine și implicare totală aceste investiții. Sponsorizările atrase, echipamente, bănci etc., ne-au convins că cel care dă tonul aici, dă totul pentru elevii liceului.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Nimic diferit în felul în care am abordat și alte clădiri din rețeaua școlară, în vara asta. Vom reveni cu detalii”, a scris Voicu Paul.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419