Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Groapă cu zeci de cadrave de animale, descoperită în județul Alba. Garda de Mediu și Poliția a demarat o anchetă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Groapă cu zeci de cadrave de animale, descoperită în județul Alba. Garda de Mediu și Poliția a demarat o anchetă

Garda de Mediu urmează să aplice sancțiuni după ce zeci de cadavre de animale au fost descoperite pe raza comunei Miraslău, în județul Alba.

În urma unei petiţii depuse de un activitst, mai multe instituţii din Alba s-au sesizat şi au început o serie de verificări şi cercetări. În groapa adâncă de aproape doi metri mare parte dintre cadavrele descoperite erau de ovine.

Danuţ Halalai, sef Garda de Mediu Alba: „Am dispus măsuri ca imediat să se ia legătura cu o firmă specializată şi să se poată duce aceste deşeuri animaliere la un Protan pentru eliminare. Totodată, primăria Miraslău va fi sancţionată contravenţional”.

Unele cadavre aveau crotalii ceea ce poate face identificabile persoanele care le-au aruncat în groapă, sau cel puţin de unde proveneau animalele.

Inspectorii Gărzii de Mediu vor amenda Primăria Mirăslau deoarece groapa este pe raza localităţii şi îi vor identifica pe proprietarii animalelor, care, de asemenea, ar urma să fie sancţionaţi.

Şi la nivelul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Alba a fost deschisă o anchetă.

Sursa: observatornews.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea