Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Grădinița de la țară, mai ceva ca la oraș: Într-un sat din Alba, o sală de grupă a fost modernizată pe bani privați

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Grădinița de la țară, mai ceva ca la oraș: Într-un sat din Alba, o sală de grupă a fost modernizată pe bani privați

”Când ceva pornește din inimă, totul este posibil” este motto-ul de la care a pornit acțiunea în urma căreia prichindeii din grupa ”Steluțelor” de la Grădinița cu Program Normal din Țelna se bucură de o sală de grupă modernă, dotată cu echipamente educaționale de ultimă generație și care se ridică la standarde europene.

Virginia Vasiu este profesor învățământ preșcolar la grupa ”Steluțelor”, iar dragostea pentru copii a făcut-o să ia inițiativă să facă tot posibilul pentru ca micuții pe care îi îndrumă în tainele cunoașterii să învețe într-o sală de grupă care se ridică la cele mai înalte standarde.

Încurajată și susținută de părintii copiilor preșcolari din Țelna, tânăra s-a pus pe trimis mail-uri și pe dat telefoane, iar în scurt timp efortul ei a început să dea roade. Mai multe firme și persoane publice din Alba și din țară s-au alăturat proiectului și marea transformare de la grădinița din Țelna a început.

Toți cei implicați în acțiunea de modernizare a grupei Steluțelor au înțeles că educația este prioritatea numărul unu pentru copiii din mediul rural, iar copiii merită să învețe într-un loc modern, dotat la cele mai înalte standarde.

Sala de grupă a fost zugrăvită cu vopsea lavabilă și parchetul a fost schimbat. Culoarea veselă a mobilierului și a rulourilor de la geamuri este acum în ton cu zâmbetele copilașilor. În plus, sala a fost dotată cu tablă magnetică, tablă inteligentă, cărți și jocuri sportive.

”Este o mare bucurie și încununare a unui efort comun depus de noi toți. Într-un fel sau altul, fiecare am pus umărul ca astăzi să venim într-o casă nouă, unde copilașii să aibă condițiile și siguranța necesare, pentru că steluțele strălucesc permanent și mult mai intens datorită dragostei pentru copii”, spune Virginia.

Mulțumirile Steluțelor merg spre Laura Iviniș și Asociația ”Cu copiii la povești”, Prof.Iulia Dragomir-Director Școala Gimnazială ”Mihai Eminescu” Ighiu , Prof. Corina Breaz -Director Adjunct Școala Gimnazială ”Mihai Eminescu” Ighiu, Florida Construct, STO, Ambient Alba Iulia, Kronospan, Traian Rusu-primarul comunei Ighiu, Eliza Nițescu și Asociația ”Totul este posibil”, Transavia SA, Star Transmission și Star Assembly, Solina, Mobilă Comuna Ighiu, ALTA Consult SRL Sibiu, și Alma Star Logistic.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea