Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Societate

FOTO: Georgiana Petruse și Andrei Slevaş – Miss şi Mister Balul Voluntarilor 2013

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cea de-a treia ediţie a Balului Voluntarilor şi-a desemnat câştigătorii.12 boboci au intrat în competiţia pentru râvnitele titluri de Miss şi Mister. După ce au trecut de toate probele competiţiei, juriul i-a desemnat câştigători pe Georgiana Petruse și Andrei Slevaş. Premiile de popularitate au fost adjudecate de Ninela Vătui şi Razzek Yousif.

Tinerii au avut de trecut prin diverse probe, şase la număr, prin care le-au fost testate atât cunoştinţele de cultură generală, cât şi abilităţile şi talentele. Pe lângă tradiţionalele probe de prezentare, dans, întrebări, sau proba surpriză, bobocii voluntari au avut parte şi de o probă inedită care a constat în recitarea unor versuri din poezii celebre pe ritmuri de house, rap, sau hip-hop.

La finalul concursurlui au fost demsemnaţi câştigători ai titlurilor de Miss şi Mister Georgiana Petruse și Andrei Slevaş, iar premiile de popularitate le-au revenit elevilor Ninela Vătui şi Razzek Yousif.

Evenimentul a fost găzduit de Spaţiile Ryma din Alba Iulia.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Opinii - Comentarii

26 aprilie: Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale

Bogdan Ilea

Publicat

în

26 aprilie: Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale În fiecare an, la 26 aprilie este marcată Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale. În 2000, statele membre ale Organizaţiei Mondiale a Proprietăţii Intelectuale (WIPO) au desemnat ziua de 26 aprilie, dată la care, în 1970, a intrat în vigoare convenţia de înfiinţare a WIPO, ca zi dedicată recunoaşterii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea