FOTO: Fostul șef al BCCO Alba, Traian Berbeceanu îi cere 150.000 de lei despăgubiri fostului ofițer SRI Ioan Tarnu

Traian Berbeceanu, fostul șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba, îi cere despăgubiri considerabile lui Ioan Tarnu, fost locotenent-colonel al Serviciului Român de Informații (SRI).

După ce fostul ofițer SRI a făcut unele declarații la un post de televiziune, comisarul Berbeceanu i-a dat, marți, un termen de 24 de ore să-și retragă cele afirmate în urmă cu o săptămână. În caz contrar, Traian Berbeceanu l-a avertizat pe Tarnu că-i va cere despăgubiri de cel puțin 150.000 de lei.

Apoi, fostul șef al BCCO – Alba a anunțat, pe o rețea de socializare, că termenul acordat lui Ioan Tarnu a expirat, urmând a se adresa instanței.

Sursa: bugetul.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

4 Comentarii

ANTONE FLORIN 14 septembrie 2017 at 13:02

DA, nu am gresit… botezand articolul dumnevoastra ca „articoliul” si nelasand cuvantul „articolul”….Poate astfel de posturi va stimuleaza in bine…..Vom vedea!

ANTONE FLORIN 14 septembrie 2017 at 13:06

Si trebuie sa mai adaug „hotorati-va” in loc de „hotarati-va”….Poate, daca mai adaug greseli in corespondenta mea, veti observa greselile zilnice in publicatia dumneavoastra….Ar fi de bun simt!

ANTONE FLORIN 15 septembrie 2017 at 16:38

De ce ati sters primul comentariu?…Au fost 3 si ati lasat numai ultimile doua….Nu sunteti corecti….

ANTONE FLORIN 15 septembrie 2017 at 16:41

Vad ca ati corectat greseala privind suma….Scuze public v-ati cerut?….Ar fi trebuit ca bun simt! Dar daca bunul simt lipseste nu mai pot sa am pretentii….

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...