FOTO. Fostul premier Victor Ponta, unul dintre puținii lideri de partide care a participat la Alba Iulia de Ziua Națională: Tocmai că m-am simțit bine, las parada de la București și pe viitor

Fostul premier Victor Ponta este unul dintre puținii lideri de partide care a participat la manifestările prilejuite de Ziua Națională a României de la Alba Iulia. Un alt lider de partid, care a fost văzut, dar și inclus în manifestări, a fost Ludovic Orban. Acesta a venit cu delegația PNL lângă Monumentul Unirii, la inaugurarea sa de către președintele Iohannis.

Ponta a spus la sediul PRO România din Alba Iulia că s-a simțit bine și pe viitor va lăsa parada de la București pentru manifestările din Alba Iulia.

”Astăzi sărbătorim un vis romanesc dus până la capăt! Astăzi aducem omagii si recunoștință celor care, acum 100 de ani, aveau o viziune clară pentru Romania.  Alături de liderul nostru, Victor Ponta si a colegilor din toată țara, astăzi am sărbătorit Marea Unire la Alba Iulia printre adevarații ambasadori ai neamului romanesc, romanii de pretutindeni! La mulți ani, Romania!”, a scris Horațiu Florea, coordonatorul PRO România, filiala Alba, pe Facebook.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...