FOTO, Fortuna Lunca Mureşului – CS Ocna Mureş 0-0, în derby-ul ambiţiilor locale şi ale lui Gabriel Cotoară! Trei eliminări în duelul orgoliilor

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Fortuna Lunca Mureşului – CS Ocna Mureş a fost mai mult decât un meci din Liga a IV-a Alba, dovadă fiind cele trei cartonașe roșii arătate în prima repriză: R. Moldovan (30), Divricean (44), respectiv B. Olar (34)!

S-a jucat tare, aspru, centralul Vasile Rodina având mult de furcă în primul mitan, când jocul a semănat cu o coridă, cu nervi și meleuri create între jucători. Fotbal a fost foarte puțin, ba chiar deloc, însă amfitrionii au rezistat eroic, deși au fost în inferioritate toată a doua repriză. În prelungiri, ocnamureșenii au lovit bara, prin Rațiu, iar egalul a fost sărbătorit de elevii lui Cotoară precum o mare victorie.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Orgolii locale, ambiţiile amfitrionilor care nu au câştigat niciodată în faţa „jupânilor”, revirimentul înregistrat de Fortuna sub comanda lui Gabriel Cotoară, plus tensiunea instaurată la începutul anului, când actualul „principal” al gazdelor a îndrăznit să-l înfrunte pe Sorin Corpodean, caz ce s-a transformat într-un imens scandal, au pus, fiecare, câte un picur, pe plita şi aşa încinsă!

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Viitorul Spicul Daia Română – Euro Şpring, Arieşul Apuseni Baia de Arieş – Viitorul Sîntimbru

Dan HENEGAR

1 comentariu

eh 5 noiembrie 2017 at 23:09

o mica observatie daca se poate . doar in campionatul de liga a 4-A nu a invins Fortuna pe Soda…in alte meciuri oficiale(cupa romaniei) Fortuna a invins Soda . bafta

Comentariile sunt oprite