Rămâi conectat

Actualitate

FOTO| Florin Roman, premiat de Ion Dumitrel pentru implicarea în serviciile publice

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO| Florin Roman, premiat de Ion Dumitrel pentru implicarea în serviciile publice

Deputatul Florin Roman a fost premiat pentru eforturile depuse în serviciile publice în cadrul unui eveniment dedicat sănătății organizat de Spitalul Județean de Urgență Alba.

“Impreuna pentru viața – pentru extraordinara implicare profesionala și umană” este pentru mine cea mai importantă placheta, de când sunt in serviciul public.
Mulțumesc managerului spitalului judetean, Marza Diana și președintelui CJ Alba, Ion Dumitrel.
Am făcut echipa extraordinara in pandemie:
-primul centru national de testare după Bucuresti, Cluj, Iași.
-primul municipiu cu 4 PCR
-spor de 85% pentru sanatate
Mulțumiri pentru prietenul si camaradul Nelu Tataru, pentru suportul acordat in pandemie si domnului Ioan Popa, managerul firmei Transavia, pentru achiziționarea celui mai performant PCR. Mulțumiri firmei Atlas si managerului, Hans Schuller pentru suportul logistic!
Alba are echipa! Și profesioniști in sanatate!” a declarat deputatul pe o rețea de socializare.

Repreznetanții Spitalului Județean de Urgență au notat: „Am sărbătorit SĂNĂTATEA, după doi ani în care nu ne-am întâlnit din cauza pandemiei, și le-am MULȚUMIT tuturor celor care au fost alături de noi în toate momentele dificile.
Am transmis întreaga noastră apreciere și considerație, la evenimentul dedicat SĂNĂTĂȚII, oamenilor cu suflet mare care ne-au sprijinit, instituțiilor publice care au fost alături de noi, tuturor celorlalte spitale din județul Alba, tuturor instituțiilor/ asociaților/ colegilor/ centrelor/ consiliilor cu atribuții în domeniul MEDICAL, în domeniul SANITAR sau în alt domeniu conex acestora.
Nu în ultimul rând, cele mai calde gânduri s-au îndreptat către fiecare cadru medical/personal auxiliar, către fiecare angajat al Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia, alături de care am trecut de această perioadă grea. Sprijinul fiecărui coleg în parte a contat foarte mult!
Ne-am bucurat să fim împreună, într-un cadru mai larg, să putem relua acest eveniment dedicat SĂNĂTĂȚII, să socializăm alături de colegi, prieteni și colaboratori.
Comitetul director al Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia transmite multă sănătate tuturor!” pe pagina de Facebook a instituției.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România

Bogdan Ilea

Publicat

în

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România Duminică noaptea, Departamentul de Stat al Statelor Unite, a publicat un raport privind situația drepturilor omului în România. „Ministerul de Externe” al SUA” a discutat despre relația dintre partidele de guvernământ din România și hărțuirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea