FOTO: Flori împărțite de Sanitas Alba și de primvicepreședintele Federației Marius Sepi, la Spitalul Județean

Astazi, Spitalul Județean de Urgență Alba a devenit gazda primăverii prin multitudinea de culori a florilor împărțite de SANITAS Alba. Fiecare doamnă prezentă, membră a sindicatului sau nu, a primit o floare în schimbul unui zâmbet.

flori spital„Omagiem doamnele sistemului sanitar și încercăm să destindem atmosfera atât de tensionată în care acestea își desfășoară activitatea. Suntem într-o campanie de strângere de zâmbete”, a declarat Marius Sepi, primvicepreședinte Federația SANITAS din România.

ELIT

Citește și: MESAJE de 8 MARTIE, ZIUA FEMEII. Urări, felicitări, SMS-uri pentru femeile din viaţa voastră: mame, iubite, colege sau profesoare

Cu această ocazie, personalul medical a fost anunțat că în 9 martie 2016, începând cu ora 16.00, la Casa de Cultură a Studenților, cu sprijinul Centrului de Cultură „Augustin Bena” din Alba, va fi demarată și campania EU SUNT SANITAS. Cu această ocazie se va desfășura un spectacol dedicat tuturor doamnelor și totodata, se va lansa și „Ștafeta Inimii”.

”Ne dorim să sensibilizăm breasla medicală privind noțiunea de sindicat modern, să le arătam colegilor ce înseamnă să fii o voce unitară și puternică, și mai ales să înțeleagă că împreună suntem o forță și doar împreună putem să definim un cadru propice desfășurării activității noastre, indiferent de gradul profesional”, a declarat Grațiela Indreica, ărimvicepreședinte al Sindicatul Județean SANITAS Alba.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Sindicalista 4 martie 2016 at 8:50

Mda, de 10 ani de cand lucrez in spital, ati dat si voi o floare si urgent ati aparut la ziar! Rusine! As vrea sa stiu ce s-a intamplat cu banii pe care mi i-ati retinut (chiar si atunci cand nu am fost in sindicat)!!!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...