Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO: Florea Grup, unul dintre cei mai importanți investitori din Alba a împlinit 20 de ani

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Astăzi, 1 februarie 2016, se împlinesc 20 de ani de la înființarea „Florea Grup”. Povestea companiei a început să se scrie în 1996, când frații Florea au demarat investiția în prima stație de carburanți, situată în localitatea Sântimbru.

Florea Grup_20 ani_3Orientarea spre dezvoltare și spiritul antreprenorial al echipei de management au făcut ca afacerile Florea Grup să se diversifice și să crească rapid. Compania are astăzi activități importante în domeniul construcțiilor, carburanților, mixurilor asfaltice, betoanelor, dar și al serviciilor. În această categorie intră transportul de persoane (Florea Taxi) și serviciile de cazare, care s-au extins la începutul anului trecut, odată cu inaugurarea Hotelului Transilvania.

„Am început ca o echipă mică, însă ambițioasă. Credeam toți în același vis, iar asta ne-a dat energia de a merge mereu mai departe, mereu mai sus. Iată-ne, după 20 de ani, una dintre cele mai mari companii din Transilvania! Echipa a ajuns astăzi la peste 500 de membri: oameni implicați, harnici și care sunt ghidați de valori comune. Aceleași valori care au fost pilonii pe care compania noastră s-a dezvoltat: respectul față de clienți și angajați, profesionalismul și responsabilitatea”, au explicat Marcel și David Florea, fondatorii Florea Grup.

Aniversarea celor 20 de ani va fi marcată de către companie prin mai multe evenimente ce vor avea loc în acest an.

Florea Grup mulțumește tuturor partenerilor din acești ani pentru frumoasa colaborare și speră într-o colaborare cât mai fructuoasă și pe viitor!

[nggallery id=1572]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

DOLIU în familia primarului din Alba Iulia: Mama lui Gabriel Pleșa a încetat din viață după o grea suferință

Ziarul Unirea

Publicat

în

DOLIU în familia primarului din Alba Iulia: Mama lui Gabriel Pleșa a încetat din viață după o grea suferință Este doliu în familia primarului de la Alba Iulia. Mama lui Gabriel Pleșa a încetat din viață vineri, 26 aprilie, după o grea suferință. Citește și: Mesaje de condoleanțe Mama primarului Gabriel Pleșa, Maria Pleșa, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea