Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO: Flaviu Cozuc, instalat la conducerea AJPIS Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Fostul prefect de Alba, Flaviu Cozuc, a fost instalat astăzi, oficial, în funcţia de director al Agenţiei Judeţene pentru Prestaţii şi Inspecţie Socială Alba. La eveniment au luat parte prefectul Gheorghe Feneşer, primarul municipiului Sebeş – Alexandru Dăncilă, viceprimarul Adrian Bogdan, Sorin Bumb – administratorul public al Consiliului Judeţean Alba, alte oficialităţi judeţene, precum şi angajaţi ai Agenţiei Judeţene pentru Prestaţii şi Inspecţie Socială Alba.

Prefectul Gheorghe Feneşer a prezentat ordinul de numire în funcţia de director a lui Flaviu Cozuc, a mulţumit angajaţilor pentru activitatea lor, amintind că a lucrat bine cu vechea conducere şi îşi doreşte să aibă o foarte bună colaborare cu Flaviu Cozuc. La rândul său, Sorin Bumb a urat succes noii conduceri şi să colaboreze bine cu Consiliul Judeţean Alba pentru că instituţia e interesată de soluţionarea problemelor sociale în folosul celor nevoiaşi.

După ce a depus jurământul, Flaviu Cozuc a declarat că îşi doreşte să lucreze foarte bine cu angajaţii instituţiei şi să aibă sprijinul Instituţiei Prefectului şi al Agenţiei Naţionale pentru Plăţi şi Inspecţie Socială. Mai amintim că actualul director al AJPIS Alba, Flaviu Cozuc, a fost auditor în cadrul Primăriei municipiului Sebeş, iar în perioada noiembrie 2012 – ianuarie 2013 a fost prefect al judeţului Alba. Îi dorim şi noi succes noului director Flaviu Cozuc la conducerea AJPIS Alba şi cât mai puţine probleme sociale în comunităţile judeţului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

DOLIU în familia primarului din Alba Iulia: Mama lui Gabriel Pleșa a încetat din viață după o grea suferință

Ziarul Unirea

Publicat

în

DOLIU în familia primarului din Alba Iulia: Mama lui Gabriel Pleșa a încetat din viață după o grea suferință Este doliu în familia primarului de la Alba Iulia. Mama lui Gabriel Pleșa a încetat din viață vineri, 26 aprilie, după o grea suferință. Citește și: Mesaje de condoleanțe Mama primarului Gabriel Pleșa, Maria Pleșa, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea