Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: Flaviu Cozuc, instalat la conducerea AJPIS Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Fostul prefect de Alba, Flaviu Cozuc, a fost instalat astăzi, oficial, în funcţia de director al Agenţiei Judeţene pentru Prestaţii şi Inspecţie Socială Alba. La eveniment au luat parte prefectul Gheorghe Feneşer, primarul municipiului Sebeş – Alexandru Dăncilă, viceprimarul Adrian Bogdan, Sorin Bumb – administratorul public al Consiliului Judeţean Alba, alte oficialităţi judeţene, precum şi angajaţi ai Agenţiei Judeţene pentru Prestaţii şi Inspecţie Socială Alba.

Prefectul Gheorghe Feneşer a prezentat ordinul de numire în funcţia de director a lui Flaviu Cozuc, a mulţumit angajaţilor pentru activitatea lor, amintind că a lucrat bine cu vechea conducere şi îşi doreşte să aibă o foarte bună colaborare cu Flaviu Cozuc. La rândul său, Sorin Bumb a urat succes noii conduceri şi să colaboreze bine cu Consiliul Judeţean Alba pentru că instituţia e interesată de soluţionarea problemelor sociale în folosul celor nevoiaşi.

După ce a depus jurământul, Flaviu Cozuc a declarat că îşi doreşte să lucreze foarte bine cu angajaţii instituţiei şi să aibă sprijinul Instituţiei Prefectului şi al Agenţiei Naţionale pentru Plăţi şi Inspecţie Socială. Mai amintim că actualul director al AJPIS Alba, Flaviu Cozuc, a fost auditor în cadrul Primăriei municipiului Sebeş, iar în perioada noiembrie 2012 – ianuarie 2013 a fost prefect al judeţului Alba. Îi dorim şi noi succes noului director Flaviu Cozuc la conducerea AJPIS Alba şi cât mai puţine probleme sociale în comunităţile judeţului.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

4-8 decembrie | Distrugeri de muniție și trageri cu armament în Poligonul de la Micești. Accesul populației pe drumurile din zonă, interzis

Ziarul Unirea

Publicat

în

4-8 decembrie | Distrugeri de muniție și trageri cu armament în Poligonul de la Micești. Accesul populației pe drumurile din zonă, interzis

Cetățenii sunt informați că în cursul săptămânii viitoare, respectiv, 4-8 decembrie 2023, se vor executa distrugeri cu exploziv și trageri cu armament în poligonul de la Micești, iar accesul populației este interzis pe drumurile din zonă.

În vederea eliminării posibilității de producere a accidentelor vă informăm că în perioada 04 – 08.12.2023, se execută trageri și distrugeri cu exploziv material real în poligonul de tragere de garnizoană MICEȘTI, accesul populației fiind interzis pe drumurile de acces și pe cele aflate în vecinătatea poligonului.

a) în data de 04.12.2023 între orele 09:00 – 16:00;
b) în data de 05.12.2023 între orele 09:00 – 16:00;
c) în data de 06.12.2023 între orele 09:00 – 22:00;
d) în data de 07.12.2023 între orele 09:00 – 16:00;
e) în data de 08.12.2023 între orele 09:00 – 16:00”, au transmis reprezentanții Primăriei Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare