Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| FLAGRANT în Fălticeni, cu ajutorul polițiștilor BCCO Alba. Droguri de peste 600.000 de lei descoperite de oamenii legii

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO| FLAGRANT în Fălticeni, cu ajutorul polițiștilor BCCO Alba. Droguri de peste 600.000 de lei descoperite de oamenii legii

Miercuri, 9 februarie 2022, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Suceava, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Suceava, au prins, în flagrant delict, o persoană bănuită de trafic de droguri de risc.

Astfel, la data de 9 februarie a.c., a fost depistat, în municipiul Fălticeni, un bărbat, care ar fi avut asupra sa un colet, ce conținea 9,9 kilograme de cannabis, droguri cu privire la care există bănuiala rezonabilă că au fost expediate din Spania.

În urma activităților, au fost ridicate și indisponibilizate 20 de kilograme de cannabis, având o valoare estimativă de piață de 600.000 de lei.

De asemenea, în urma perchezițiilor au fost descoperite și ridicate un dispozitiv folosit pentru mărunțirea drogurilor, înscrisuri și sisteme informatice care interesează cauza.

Procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Suceava au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a bărbatului, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc, fără drept, în modalitățile transportul și deținerea, de droguri de risc, fără drept.

Ulterior, la data de 10 februarie a.c., a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți cu propunere de arestare preventivă a bărbatului, propunere admisă la aceeași dată.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

La activități au participat și polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Suceava.

Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU la o locuință din Roșia Montană: Au intervenit pompierii din Abrud

Bogdan Ilea

Publicat

în

INCENDIU la o locuință din Roșia Montană: Au intervenit pompierii din Abrud Un incendiu a izbucnit într-o locuință din localitatea Roșia Montană: Intervin pompierii cu trei autospeciale. Detașamentul de pompieri Abrud intervine cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autopscară pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Roșia Montană. Secția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea