Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| Firmele de telefonie și internet somate să demonteze cablurile nefuncționale care atârnă pe blocurile din Alba Iulia. Ce spune viceprimarul Popescu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO| Firmele de telefonie și internet somate să demonteze cablurile nefuncționale care atârnă pe blocurile din Alba Iulia. Ce spune viceprimarul Popescu

Firmele de telefonie și internet au fost somate să demonteze cablurile nefuncționale care atârnă pe blocurile din municipiul Alba Iulia. Potrivit viceprimarului Emil Antoniu Popescu, somațiile au fost deja trimise.

„Am somat firmele de telefonie și internet să demonteze cablurile nefuncționale care atârnă pe blocurile din Alba Iulia!

Documente în acest sens au fost trimise de către Primăria Alba Iulia companiilor vizate. Firmele au la dispoziție, de la primirea acestui act, un termen de trei zile pentru a rezolva problema. În caz contrar, cablurile vor fi demontate, fără nici un aviz prealabil, de către autoritatea locală.

Situații similare se regăsesc în mai multe zone din oraș. Vă aduc aminte doar de blocurile M, din Cetate, care, după renovare, sunt înțesate de cabluri care arată mai mult decât inestetic. Plângeri în acest sens au venit și din partea mai multor cetățeni care, pe bună dreptate, sunt deranjați de aceste aspecte.

Primăria Alba Iulia înțelege să ia aceste măsuri în spiritul legii și în concordanță cu plângerile repetate ale locuitorilor din zonele unde există astfel de probleme.

Rog cetățenii să îmi aducă la cunoștință orice aspect similar pentru a putea rezolva, în termen cât mai scurt, astfel de situații”, a scris Emil Antoniu Popescu pe facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Metoda ”FOTOGRAFIA”, o nouă escrocherie face victime. Cum a fost păcălit un bărbat din Blaj

Unirea Ziarul

Publicat

în

Metoda ”FOTOGRAFIA”, o nouă escrocherie face victime. Cum a fost păcălit un bărbat din Blaj Mai mulți români au fost înșelați cu zeci de mii de euro prin metoda „Fotografia”, după ce au comandat din Germania. O nouă escrocherie face victime printre români. Mai multe persoane au rămas fără zeci de mii de euro în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea