Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO | Firmă din Alba, amendată cu 10.000 de lei pentru că transporta bușteni prin albia unui pârâu de munte, din Gorj

Ziarul Unirea

Publicat

în

Firmă din Alba, amendată cu 10.000 de lei pentru că transporta bușteni prin albia unui pârâu de munte, din Gorj

O firmă din județul Alba a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 10.000 lei, de către jandarmii din cadrul Postului de Jandarmi Montan Runcu, deoarece un lucrător din cadrul firmei a fost depistat în timp ce transporta bușteni prin albia unui pârâu de munte, afluent al râului Sohodol.

Citește și: Florin Dogaru, șeful IPJ Alba, împreună cu alți patru polițiști și doi oameni de afaceri, INCULPAȚI în dosarul mafiei lemnului din Apuseni. Precizările DNA

Pe timpul executării unei misiuni de patrulare pe traseele montane din zona montană Valea Sohodolului pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, jandarmii montani au depistat un lucrător ai societății comerciale cu sediul în județul Alba, care transporta bușteni prin albia unui pârâu în zona de munte, cu un tractor forestier TAF.

Jandarmii montani au identificat societatea comercială și au aplicat o sancțiune contravenţională în valoare de 10.000 de lei, conform prevederilor din Legea 176/2024 a pescuitului și a protecției resursei acvatice vii.

„În situația în care observați fapte similare de încălcare a normelor legale, vă recomandăm să sesizați aceste aspecte prin SNUAU 112 sau să vă adresați unui echipaj de jandarmi în vederea aplicării măsurilor legale.”, conform IJJ Gorj.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Alocații 2024: Guvernul a redus termenul de soluționare a cererilor de alocații pentru copii la cinci zile

Bera Larisa

Publicat

în

Alocații 2024: Guvernul a redus termenul de soluționare a cererilor de alocații pentru copii la cinci zile Guvernul a adoptat o lege care scurtează termenul pentru soluționarea cererilor de alocații pentru copii. Timpul se reduce de la 15 zile la cinci zile. Iulian-Alexandru Badea a propus un proiect la Senat pentru modificarea Ordonanței de urgență […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea